-->
Delta Force: Hawk Ops Oyunundan 5 Saatlik Oynanış Görüntüleri

Delta Force serisinin yeni oyunu olan Delta Force: Hawk Ops’tan yeni görüntüler ortaya çıktı.

16.03.2024 | ulasufuk

Delta Force serisinin yeni oyunu olan Delta Force: Hawk Ops’tan yeni görüntüler ortaya çıktı. Bu yeni içerik, YouTube platformunda bulunan Virgin Wizard adlı kanaldan geliyor ve içerikle beraber oyundan yaklaşık 5 saatlik bir oynanış görüntüsü elde edebiliyoruz.

Delta Force: Hawk Ops için beklentiler biraz düşük

Video içeriğine bakacak olursak Çince olduğundan dolayı pek bir şey anlamayabilirsiniz. Ancak buradaki temel husus görüntülere dikkat etmeniz. 5 saatlik oynanış videosu içerisinde iki farklı oyun modu sergileniyor. Bu nedenle beklediğiniz oyun hakkında birtakım bilgilere sahip olabilirsiniz.

Daha önce belirtildiğine göre Delta Force: Hawk Ops üç farklı oyun modu ile beraber oyunculara sunulacak. Bu modlar arasında Hazard Operations, Havoc Warfare ve Black Hawk Down yer alacak. İki mod içerisinde oyuncular 3 kişilik bir ekip oluşturabilecek ve burada zorlu görevlere atılacak. Akabinde görevleri tamamladıktan sonra da yeni teçhizatların kilidini açabilecek.



Popüler Haberler


EA Sports’un yeni futbol oyunu FC 25 için heyecan verici bir iş birliği duyurusu geldi.


CD Projekt RED’in merakla beklenen oyunu Cyberpunk 2077, üç yıl sonra hala keşfedilmeyi bekleyen ilginç bir easter egg ile gündemde.


Microsoft’un popüler oyun abonelik hizmeti Xbox Game Pass, yeni bir AAA oyunu daha kütüphanesine eklemeye hazırlanıyor.


Sony Interactive Entertainment tarafından yayımlanan ve Arrowhead Game Studios tarafından geliştirilen işbirliği odaklı nişancı aksiyon oyunu Helldivers 2 için heyecan verici bir güncelleme yolda.