-->
Dead Island 2 İçin İkinci Hikaye Genişletmesi Yakında Geliyor!

Dambuster Studios tarafından geliştirilen açık dünya zombi temalı hayatta kalma oyunu Dead Island 2 için heyecan verici bir haber var.

22.03.2024 | ulasufuk

Dambuster Studios tarafından geliştirilen açık dünya zombi temalı hayatta kalma oyunu Dead Island 2 için heyecan verici bir haber var. Yeni bir ek paket olan SoLA adlı hikaye genişletmesi, 17 Nisan tarihinde oyuncularla buluşmaya hazırlanıyor.

Yeni bölge, zombi türleri ve daha fazlası

Dead Island 2, 22 Nisan’da Steam platformuna gelecek. Ancak Steam sürümü çıkmadan önce ikinci genişletme paketi de oyuna dahil edilecek. Yeni paket, antik bir zemine inşa edilmiş büyük bir Kaliforniya müzik festivali bölgesini içeriyor. Ölümcül virüsün kasıp kavurduğu bu ortamda hayatta kalmak tamamen sizin yeteneklerinize bağlı olacak.

SoLA paketi, kalıntılarla dolu bir bölgeyi bizlere sunuyor ve bu kalıntıları keşfetmek ana hedefimiz olacak. Yeni konumun yanı sıra Whipper ve Clotter adında yeni zombi türleri de oyuna dahil ediliyor.

Embracer Group’un ana şirketine göre, Dead Island 2 beklentileri aşmış durumda. Oyun ilk 3 gün içinde 1 milyon, ilk ayda ise 2 milyon adet sattı.



Popüler Haberler


EA Sports’un yeni futbol oyunu FC 25 için heyecan verici bir iş birliği duyurusu geldi.


CD Projekt RED’in merakla beklenen oyunu Cyberpunk 2077, üç yıl sonra hala keşfedilmeyi bekleyen ilginç bir easter egg ile gündemde.


Microsoft’un popüler oyun abonelik hizmeti Xbox Game Pass, yeni bir AAA oyunu daha kütüphanesine eklemeye hazırlanıyor.


Sony Interactive Entertainment tarafından yayımlanan ve Arrowhead Game Studios tarafından geliştirilen işbirliği odaklı nişancı aksiyon oyunu Helldivers 2 için heyecan verici bir güncelleme yolda.