-->
DC Universe Online Artık PlayStation 5’te!

DC Comics hayranlarının büyük ilgi gösterdiği MMO oyunu DC Universe Online, PlayStation 5 için de kullanıma sunuldu.

27.03.2024 | ulasufuk

DC Comics hayranlarının büyük ilgi gösterdiği MMO oyunu DC Universe Online, PlayStation 5 için de kullanıma sunuldu. Xbox Series sürümü ise yakın zamanda çıkacak.

Daybreak Game Company’den Duyuru

Yayıncı Daybreak Game Company, 2011 yılında piyasaya sürülen DC Universe Online’ın PlayStation 5 sürümünün artık mevcut olduğunu duyurdu. Oyunun Xbox Series sürümü de yakın zamanda çıkacak ve konsol oyuncuları da bu heyecana ortak olacak.

Yeni Güncelleme Yolda

PlayStation 4, Xbox One, Switch ve Steam üzerinden PC için mevcut olan DC Universe Online, yeni bir güncellemeyle de karşımıza çıkacak. Ekip, güncellemenin gecikmesinden dolayı özür dileyerek, 2024 yılının ilerleyen dönemlerinde Brainiac adlı karakterin geri dönüşünü içereceğini bildirdi.

Brainiac’a Karşı Mücadele

Adalet Birliği ve diğer topluluklar, Brainiac’ın kurduğu tuzakları alt etmek için bir araya gelecek. Oyuncular, bu mücadelede kahramanlıklarını ve becerilerini kullanarak Brainiac’ı yenmeye çalışacak.

Çevrimiçi ve Çok Oyunculu Deneyim

DC Universe Online, tamamen çevrimiçi ve çok oyunculu bir yapıya sahip. Oyuncular, karakterlerini seviye atlatarak ve özelleştirerek daha da güçlü hale getirebiliyor.



Popüler Haberler


EA Sports’un yeni futbol oyunu FC 25 için heyecan verici bir iş birliği duyurusu geldi.


CD Projekt RED’in merakla beklenen oyunu Cyberpunk 2077, üç yıl sonra hala keşfedilmeyi bekleyen ilginç bir easter egg ile gündemde.


Microsoft’un popüler oyun abonelik hizmeti Xbox Game Pass, yeni bir AAA oyunu daha kütüphanesine eklemeye hazırlanıyor.


Sony Interactive Entertainment tarafından yayımlanan ve Arrowhead Game Studios tarafından geliştirilen işbirliği odaklı nişancı aksiyon oyunu Helldivers 2 için heyecan verici bir güncelleme yolda.