-->
Cyberpunk 2077 Hayranlarına Müjde: PS5 ve Xbox Series’te Ücretsiz Deneme Sürümü!

CD Projekt Red’in sevilen bilim kurgu oyunu Cyberpunk 2077, PS5 ve Xbox Series X/S konsollarında ücretsiz deneme sürümüne kavuşuyor.

26.03.2024 | ulasufuk

CD Projekt Red’in sevilen bilim kurgu oyunu Cyberpunk 2077, PS5 ve Xbox Series X/S konsollarında ücretsiz deneme sürümüne kavuşuyor. Oyuncular, 28 Mart – 31 Mart tarihleri arasında 5 saatlik bir süreyle oyunu deneyebilecekler.

Cyberpunk 2077’yi Ücretsiz Deneyin!

Uzun zamandır beklenen Cyberpunk 2077’nin ücretsiz deneme sürümü nihayet geliyor. Bu sayede oyuncular, oyunu satın almadan önce deneyimleyebilecek ve Night City’nin karanlık sokaklarında kaybolma şansı yakalayacaklar.

Deneme Sürümü Ne Kadar Sürecek?

Ücretsiz deneme sürümü 5 saatlik bir süreyi kapsayacak. Bu süre içerisinde oyunun ana hikayesini ve yan görevlerini deneyimleyebileceksiniz.

Deneme Sürümüne Nasıl Erişebilirim?

Deneme sürümüne PlayStation Store ve Microsoft Store üzerinden erişebileceksiniz. 28 Mart tarihinden itibaren “Cyberpunk 2077 Ücretsiz Deneme” araması yaparak ilgili sayfaya ulaşabilirsiniz.

Elde Ettiğim İlerleme Durumu Ana Oyuna Aktarılacak mı?

Evet, deneme sürümünde elde ettiğiniz ilerleme durumu ana oyuna aktarılacaktır. Bu sayede oyunu satın aldıktan sonra kaldığınız yerden devam edebileceksiniz.

Cyberpunk 2077’nin Devam Oyunu Hakkında Yeni Bilgiler

CD Projekt Red, geçtiğimiz günlerde Cyberpunk 2077’nin devam projesine yeni geliştiricilerin atandığını duyurdu. Kod adı Project Orion olarak bilinen bu proje, Boston ve Vancouver stüdyoları tarafından geliştirilecek. Cyberpunk 2077’nin ve Phantom Liberty genişletmesinin arkasındaki çekirdek ekip üyeleri de bu projede yer alacak.



Popüler Haberler


EA Sports’un yeni futbol oyunu FC 25 için heyecan verici bir iş birliği duyurusu geldi.


CD Projekt RED’in merakla beklenen oyunu Cyberpunk 2077, üç yıl sonra hala keşfedilmeyi bekleyen ilginç bir easter egg ile gündemde.


Microsoft’un popüler oyun abonelik hizmeti Xbox Game Pass, yeni bir AAA oyunu daha kütüphanesine eklemeye hazırlanıyor.


Sony Interactive Entertainment tarafından yayımlanan ve Arrowhead Game Studios tarafından geliştirilen işbirliği odaklı nişancı aksiyon oyunu Helldivers 2 için heyecan verici bir güncelleme yolda.