-->
Bonus Stage Publishing ve Rock Pocket Games, Yeni Metroidvania Oyunu ‘Somber Echoes’u Duyurdu

Yayıncı Bonus Stage Publishing ve geliştirici Rock Pocket Games, heyecan verici bir yandan görünümlü Metroidvania oyunu olan Somber Echoes’u resmi olarak duyurdu.

03.03.2024 | ulasufuk

Yayıncı Bonus Stage Publishing ve geliştirici Rock Pocket Games, heyecan verici bir yandan görünümlü Metroidvania oyunu olan Somber Echoes’u resmi olarak duyurdu. Oyun, önümüzdeki aylarda PC için Steam platformu üzerinden oyuncularla buluşacak.

Bilim kurgu temasıyla öne çıkan Somber Echoes’ta, kız kardeşimizin evreni çözme çabalarını engellemeye çalışacağımız bir hikaye bizleri bekliyor. Geliştirici ekip, oyuncuları destansı bir yolculuğa çıkaracaklarını ve dövüş konusunda ustalaşabileceğimiz, çeşitli kombolar yapabileceğimiz bir oyun deneyimi sunacaklarını belirtiyor. Oyuncular, uzay gemisini keşfedecek ve içinde bulunduğumuz dünyanın kaderini belirleyebilecekler.

Oyun, bilinmeyen bir boyuttan gelen istilacıları ortadan kaldırmaya hazırlanan karakterin gizemli güçleri açığa çıkarabilme yeteneğine odaklanıyor. Tanıtım fragmanı da yayınlanan oyun, bilim kurgu ve Metroidvania türünü seven oyunculara hitap etmeye hazırlanıyor. Fragmanı izleyerek, oyunun nasıl bir yapıya sahip olduğunu daha yakından görebilirsiniz.



Popüler Haberler


EA Sports’un yeni futbol oyunu FC 25 için heyecan verici bir iş birliği duyurusu geldi.


CD Projekt RED’in merakla beklenen oyunu Cyberpunk 2077, üç yıl sonra hala keşfedilmeyi bekleyen ilginç bir easter egg ile gündemde.


Microsoft’un popüler oyun abonelik hizmeti Xbox Game Pass, yeni bir AAA oyunu daha kütüphanesine eklemeye hazırlanıyor.


Sony Interactive Entertainment tarafından yayımlanan ve Arrowhead Game Studios tarafından geliştirilen işbirliği odaklı nişancı aksiyon oyunu Helldivers 2 için heyecan verici bir güncelleme yolda.