-->
Avatar: Frontiers of Pandora için Yeni Güncelleme Yayınlandı!

Ubisoft tarafından geliştirilen açık dünya aksiyon macera oyunu Avatar: Frontiers of Pandora, yeni bir güncelleme ile daha da iyileştirildi.

03.03.2024 | ulasufuk

Ubisoft tarafından geliştirilen açık dünya aksiyon macera oyunu Avatar: Frontiers of Pandora, yeni bir güncelleme ile daha da iyileştirildi. PC platformunda yaklaşık 10 GB boyutunda olan bu güncelleme, oyun içindeki birçok sorunu ortadan kaldırarak daha stabil bir deneyim sunuyor.

Güncelleme detayları incelendiğinde, FSR 3.0 Frame Generation özelliğinin aktif hale getirildiği görülüyor. Aynı zamanda FSR 3 Super Resolution içindeki grafik sorunları da tamamen çözülmüş durumda. Oyunu çerçeve modunda oynayan oyuncular için ise takılmalar en aza indirilerek doku kalitesi bir miktar iyileştirilmiş. Bu güncelleme sayesinde, düşük ekran kartlarına sahip oyuncuların oyun deneyimini artırması hedefleniyor.

Oyunun çıkışıyla birlikte herhangi bir takılma sorunu yaşanmamış olsa da, bu güncelleme ile düşük ekran kartlarına sahip oyuncular daha iyi bir deneyim elde edebilecekler. Ayrıca, güncelleme görev işaretlerini daha net bir şekilde sunarak diyalog sahnelerini daha akıcı hale getiriyor. Oyun severlerin deneyimini daha da geliştirmek için sunulan bu güncellemeyi kaçırmamanız önerilir.



Popüler Haberler


EA Sports’un yeni futbol oyunu FC 25 için heyecan verici bir iş birliği duyurusu geldi.


CD Projekt RED’in merakla beklenen oyunu Cyberpunk 2077, üç yıl sonra hala keşfedilmeyi bekleyen ilginç bir easter egg ile gündemde.


Microsoft’un popüler oyun abonelik hizmeti Xbox Game Pass, yeni bir AAA oyunu daha kütüphanesine eklemeye hazırlanıyor.


Sony Interactive Entertainment tarafından yayımlanan ve Arrowhead Game Studios tarafından geliştirilen işbirliği odaklı nişancı aksiyon oyunu Helldivers 2 için heyecan verici bir güncelleme yolda.