-->
AGON By AOC’nin Şık G4 Serisine QHD Modeli Katılıyor

Keskin ve hızlı: AOC GAMING Q27G4X, 27 inç ölçüyü ve QHD çözünürlüğü 180 Hz ile birleştiriyor.

26.03.2024 | ulasufuk

Dünyanın önde gelen oyun monitörlerinden biri olan AGON by AOC, AOC GAMING ürün grubunu genişleterek ödüllü G2 serisinin varisi G4 serisine QHD modeli ekliyor. 27 inçlik (68.6 cm) AOC GAMING Q27G4X modeli, Hızlı IPS paneli ve QHD (2560×1440) çözünürlüğü ile yüksek keskinlik sunarak rekabetçi bir oyun deneyimi vadediyor. Ayrıca, 180 Hz yenileme hızı, 1 ms GtG tepki süresi ve Adaptive-Sync gibi özelliklere de sahip. Son dönemde tanıtılan G4 ürün grubuna şıklık katan tasarımıyla Q27G4X, ölçü ve çözünürlük açısından günümüzün en etkili noktasında bulunuyor. Doğru renkler ve geniş görüntüleme açılarına sahip Hızlı IPS paneli, gündelik kullanımda da mükemmel performans sergiliyor.

AOC GAMING Q27G4X: 180 Hz’e sahip, 27 inçlik bir QHD oyun ekranında tarzın ve hızın birleşimi. Monitörler, pek çok başka PC parçasından daha uzun dayanabilir, bu nedenle gelecek nesillere uygun, cazip bir oyun monitörü seçmek herkesin hemfikir olacağı bir konudur. AOC GAMING Q27G4X modeli, 180 Hz yüksek yenileme hızı ve 1 ms GtG tepki süresiyle yüksek renk doğruluğu ve geniş renk gamı kapsamını birleştiren 27 inçlik Hızlı IPS paneli ile bu rol için mükemmel bir adaydır. Bu monitor, 10 bit paneli sayesinde 1.07 milyar renk üreterek geniş bir renk gamı elde ediyor. VESA DisplayHDR 400 sertifikasına sahip Q27G4X, HDR10 sinyali kabul edip HDR içeriği gösterebiliyor, böylece oyunu ve video görsellerini daha fazla parlaklık ve çarpıcı renkler ile yukarıya taşıyor. 109 ppi (inç başına piksel) piksel yoğunluğu sayesinde daha fazla netlik elde edilirken, oyundaki keskin kenarlar ve ayrıntılar daha belirgin hale geliyor.

Espor Hakimiyeti için Taze Bir Tasarım: Son dönemde duyurulan 24G4X ve 27G4X Full HD modellerinde olduğu gibi, QHD modeli Q27G4X de diğer türlü tekdüze düz yüzeyi kıran, ayırıcı hatlara ve üçgen şekillere sahip, bir hayalet uçağını anımsatan, yeniden modellenmiş bir tasarıma sahiptir. Ayağın tabanı bir önceki seriye göre daha kompakt hale getirilmiştir, böylece daha az masa alanı gerektirir ve kullanıcılara espor düzeyinde yarışırken farelerini hızlı hareket ettirmeleri için daha fazla alan sağlar. Parlak renkli vurguları olmayan bu monitör, pek çok farklı gaming kurulumuna hoş bir şekilde uyum sağlar.

Dışı Daha İyi, İçi Daha İyi: Tasarımdaki değişiklikler modelin sadece dışını değil, içini de etkiler. Müşteri geri bildirimlerine dayanarak AGON by AOC, daha iyi, daha sezgisel bir On-Screen Display ile kullanıcıların görüntüleme deneyimlerini kolaylaştırır. Ayrıca, hafif AOC G-Menu yazılımı da monitörün ayarlarını ve diğer AGON by AOC gaming çevre birimlerini kontrol etmek için bir başka alternatif sunar. Oyun deneyimini iyileştiren daha fazla özellik de bulunur. Örneğin, oyunda artı gösterge olmasa bile, yeni akıllı artı gösterge sayesinde oyuncular görüntünün tam orta noktasını hedefleyebilir ve bu da rekabetçi oyunlarda avantaj sağlar.

Üstün Ergonomi ve Çevre Dostu Ambalaj: AOC GAMING Q27G4X monitörü, sürdürülebilir ve rahat oyunculukta dikkate değer bir iyileşmeyi temsil eder. Bu model, çevre üzerindeki ayak izini anlamlı ölçüde azaltan çevre dostu kağıt ambalaj dolgu ile paketlenmiştir. Ergonomik ayak, yükseklik, sağa sola dönme, eğme ve pivot gibi kapsamlı ayarlar sunar ve gaming, iş veya ders çalışma için optimal rahatlık sağlar. Flicker-Free teknolojisi ve LowBlue modu uzun süren seanslarda gözlere rahatlık sunar. Bu monitör, VESA montajını destekler ve 3 taraftan da çerçevesiz tasarımı ile çoklu monitör kurulumları için idealdir. Tam bir gaming deneyimi için ise, dahili hoparlörler bulunur ve kulaklık çıkışı da ürüne dahil edilmiştir.

Fiyatlandırma ve Piyasaya Sunum: AOC GAMING Q27G4X, 3 yıl garanti ile sunulmaktadır ve Şubat ortasından itibaren, KDV dahil 329 USD üretici tarafından tavsiye edilen perakende fiyatından piyasada bulunabilecektir.



Popüler Haberler


EA Sports’un yeni futbol oyunu FC 25 için heyecan verici bir iş birliği duyurusu geldi.


CD Projekt RED’in merakla beklenen oyunu Cyberpunk 2077, üç yıl sonra hala keşfedilmeyi bekleyen ilginç bir easter egg ile gündemde.


Microsoft’un popüler oyun abonelik hizmeti Xbox Game Pass, yeni bir AAA oyunu daha kütüphanesine eklemeye hazırlanıyor.


Sony Interactive Entertainment tarafından yayımlanan ve Arrowhead Game Studios tarafından geliştirilen işbirliği odaklı nişancı aksiyon oyunu Helldivers 2 için heyecan verici bir güncelleme yolda.