-->
West Hunt Şimdi Switch’te

“Yee-Haw!” West Hunt Şimdi Nintendo Switch’te
Vahşi Batı’nın çok oyunculu sosyal çıkarım oyunu konsola gelirken şerifler sarı göbekli serseriler Outlaws’ın kökünü kazımaya çalışıyor

09.02.2024 | ulasufuk

“Yee-Haw!” West Hunt Şimdi Nintendo Switch’te
Vahşi Batı’nın çok oyunculu sosyal çıkarım oyunu konsola gelirken şerifler sarı göbekli serseriler Outlaws’ın kökünü kazımaya çalışıyor

Wandering Wizard (Snail Inc.’in bağımsız yayıncılık kolu) ve geliştirici New Gen bugün çok oyunculu sosyal çıkarım oyunu West Hunt’ın artık Nintendo Switch’te mevcut olduğunu duyurdu.

Yeni Switch oyuncuları West Hunt’ın ücretsiz Steam hafta sonu boyunca aksiyona sorunsuzca katılabilecek ve PC oyuncularıyla birlikte oynayabilecek. İster düzeni sağlayan bir Şerif olarak oynamayı tercih edin, ister bir kanun kaçağının yaramaz hayatını benimseyin, Vahşi Batı’nın genişlemesi tüm oyuncular için yeni mücadeleler vaat ediyor.

West Hunt, bir Şerif’in kanun ve düzeni sağlamak için yola çıktığı, ancak kurnaz kanun kaçaklarının göz önünde saklanarak kargaşaya neden olduğu Eski Batı’da geçiyor. Oyuncular rollerini üstlendikten sonra insan avı başlıyor! Şerifler ve kanun kaçakları, gizlilik ve keskin dedektiflik becerilerini ödüllendiren yoğun maçlara girerler.

Bir kanun kaçağı olarak, oyuncular belirli bir zaman dilimi içinde suç görevlerini tamamlayarak kötü şöhretlerini oluşturmalıdır. Bu görevler arasında Barmene rüşvet vermek, su kaynağını zehirlemek, hırsızlık yapmak vb. yer alıyor. Bu arada Şerifler de köylülerin davranışlarını gözlemlemeli, kanun kaçaklarını yakalamalı ve kanun ve düzeni sağlamalıdır. West Hunt’ın yeni Switch portu ile stratejik oyun heyecanını şimdi yaşayın!

TEMEL OYNANIŞ ÖZELLİKLERİ
Fırçanın İçinden Göbek: Dodge Johnny Law, Outlaw görünümü ve Outlaw görevleri de dahil olmak üzere her oyunda rastgele öğeler içerir. Şerif ipuçları da olasılıkları eşitlemek için her turda rastgele yerlerde bulunur.
Özel Oyun Modları: 1’e 1 oynamanın tek yolu değil. 3’e 3 maçlar için takım kurun, botlara karşı oynayın ve özel oyunlarla benzersiz kurallar oluşturun.
Batı’nın En İyi Giyineni: Şerifin görünümünü özelleştirin, kazanan ve kaybeden ifadeleri kişiselleştirin ve hatta belanın kokusunu alması için bir yardımcı tazı edinin!
Çapraz Oyun: PC’de veya Switch’teki West Hunt ile hareket halindeyken oynayın! Her iki platformdaki oyuncular yeni çapraz oyun işlevselliği ile karşı karşıya gelebilir.
West Hunt şimdi Nintendo Switch dijital mağazasında $9.99 USD / £8.19 GBP / €7.19 EUR fiyatıyla satışa sunuldu



Popüler Haberler


EA Sports’un yeni futbol oyunu FC 25 için heyecan verici bir iş birliği duyurusu geldi.


CD Projekt RED’in merakla beklenen oyunu Cyberpunk 2077, üç yıl sonra hala keşfedilmeyi bekleyen ilginç bir easter egg ile gündemde.


Microsoft’un popüler oyun abonelik hizmeti Xbox Game Pass, yeni bir AAA oyunu daha kütüphanesine eklemeye hazırlanıyor.


Sony Interactive Entertainment tarafından yayımlanan ve Arrowhead Game Studios tarafından geliştirilen işbirliği odaklı nişancı aksiyon oyunu Helldivers 2 için heyecan verici bir güncelleme yolda.