-->
Way of the Hunter’da Yeni Zelanda’yı keşfedin – yeni DLC Matariki Park bugün çıktı!

Way of the Hunter’ın yeni DLC’si Matariki Park’ta çağlayan şelalelerden sakin plajlara kadar Yeni Zelanda’nın büyüleyici güzelliğinin yanı sıra sambar geyiği ve Himalaya tahrı gibi benzersiz ve çeşitli yaban hayatını keşfedin – şimdi çıktı!

06.02.2024 | ulasufuk

Way of the Hunter’ın yeni DLC’si Matariki Park’ta çağlayan şelalelerden sakin plajlara kadar Yeni Zelanda’nın büyüleyici güzelliğinin yanı sıra sambar geyiği ve Himalaya tahrı gibi benzersiz ve çeşitli yaban hayatını keşfedin – şimdi çıktı!

Buna ek olarak, Way of the Hunter için yeni Harita Paketi 2 de şu anda mevcut. Harita Paketi 2, Kıyafet Paketi ve iki yeni bölge DLC’si içeriyor – bunlardan ilki Matariki Park (şimdi çıktı!). İkinci yeni bölge DLC’si 2024 Yazında satışa sunulacak.

Fragmanı buradan izleyebilirsiniz:https:

Way of the Hunter | Matariki Park DLC Çıkış Fragmanı

Matariki Park DLC – Genel Bakış
Matariki’ye hoş geldiniz! Matariki Parkı gölleri, barajları, plajları, sık ormanları, sarp tepeleri, gizli mağaraları, nehirleri ve yağmur ormanlarıyla başlı başına bir dünyadır. Way of the Hunter’s Yeni Zelanda’ya özgü yabani domuz ve keçilerden yaban ördekleri ve Sika geyiklerine kadar çok çeşitli biyomlar ve vahşi yaşam sunmaktadır. Son yüzyıllarda burayı yeni evleri haline getiren tüm hayvanları görmenin tadını çıkarın.

Matariki Park DLC’si 9,99 € / 9,99 $ / 7,99 £ / 13,95 AU$ / 1320 ¥ SRP fiyatıyla satışa sunulmuştur. DLC’yi oynamak için ana oyun gereklidir. Way of the Hunter PC, PlayStation®5 ve Xbox Series X|S için 39,99 $ / 39,99 € / 34,99 £ SRP fiyatıyla satışa sunulmuştur.

Way of the Hunter – Harita Paketi 2
The Way of the Hunter Map Pack 2 iki yeni bölge DLC’si içeriyor. Her yeni harita 64 kilometrekare / 25 mil karedir ve yeni vahşi yaşam, hikaye ve özelliklerle birlikte gelir. İlk yeni bölge çoktan yayınlandı: Matariki Park, Yeni Zelanda’yı yepyeni bir hikaye, birçok yeni hayvan türü ve birinci sınıf bir taşınabilir stand ile keşfetmenizi sağlıyor. İkinci yeni bölge DLC’si 2024 Yazında yayınlanacak.

Harita Paketi 2, 2 yeni haritaya ek olarak, en sevdiğiniz seçilebilir karakterlerin birçoğuna yeni bir görünüm getiren bir Kıyafet Paketi de içerecek. Harita Paketi 2 şimdi 19,99 $ / 19,99 € / 15,99 £ SRP fiyatıyla satışa sunuldu.



Popüler Haberler


EA Sports’un yeni futbol oyunu FC 25 için heyecan verici bir iş birliği duyurusu geldi.


CD Projekt RED’in merakla beklenen oyunu Cyberpunk 2077, üç yıl sonra hala keşfedilmeyi bekleyen ilginç bir easter egg ile gündemde.


Microsoft’un popüler oyun abonelik hizmeti Xbox Game Pass, yeni bir AAA oyunu daha kütüphanesine eklemeye hazırlanıyor.


Sony Interactive Entertainment tarafından yayımlanan ve Arrowhead Game Studios tarafından geliştirilen işbirliği odaklı nişancı aksiyon oyunu Helldivers 2 için heyecan verici bir güncelleme yolda.