-->
Warhammer Age of Sigmar: Realms of Ruin’e iki DLC kahramanı ekleniyor

Warhammer Age of Sigmar: Realms of Ruin’de İki Yeni Kahramanla Ölümün veya Kaosun Zaferini Müjdeleyin; Kurdoss Valentian ve Gaunt Summoner 20 Mart’ta Ortaya Çıkıyor.

29.02.2024 | ulasufuk

Warhammer Age of Sigmar: Realms of Ruin’de İki Yeni Kahramanla Ölümün veya Kaosun Zaferini Müjdeleyin; Kurdoss Valentian ve Gaunt Summoner 20 Mart’ta Ortaya Çıkıyor
Bugünkü Frontier Unlocked canlı yayınında (28 Şubat) Cambridge merkezli stüdyo, 20 Mart’ta Warhammer Age of Sigmar: Realms of Ruin’e gelecek iki yeni Kahraman DLC’sinin yanı sıra tüm oyuncular için yeni çok oyunculu, çatışma ve fetih haritaları, daha fazla dengeleme ve çok talep edilen manga duruşları da dahil olmak üzere yaşam kalitesi iyileştirmeleri içeren ücretsiz bir güncelleme açıkladı.

Kurdoss Valentian, The Craven King, düşman mangalarını susturmak ve düşmanların komutasını bozmak için Ghur savaş alanlarında korkunç varlığını gösteriyor. Yırtıcı Kral’ın Nighthaunt saflarında sessizce sürüklenen tahtının uğursuz görüntüsü kıyameti işaret eder, çünkü bu ağır vuruşlu kavgacı düşmanın üzerine ölüm salmak için Sepulchral Asasını kullanır.

Bu arada Gaunt Summoner, oyuncuların Tzeentch’in sapkın hilelerini kucaklamasına, uzaktan yıkım yağdırmasına ve çağrılan daemonların öfkesini serbest bırakmak için gerçekliğin kendisini yırtmasına olanak tanır. Güçlü büyüler ve gizemli yetenekler kullanarak savaş alanını kaprislerine göre yeniden şekillendiriyor ve çatışmanın gidişatını kendi lehlerine çeviriyorlar.

Her iki oynanabilir kahraman da Yapay Zeka Çatışması, Çok Oyunculu ve tek oyunculu Fetih Modunda kullanılabiliyor ve sahaya yepyeni yetenekler getiriyor. Oyuncular varsayılan kahraman birimlerini bu özel karakterlerden biriyle değiştirerek oyuna genel stratejik yaklaşımlarını değiştirebilirler.

Her bir Kahraman DLC’si ayrı ayrı £3.99/$4.99/€4.99 önerilen perakende satış fiyatıyla veya birlikte bir paketin parçası olarak £6.99/$8.99/€8.99 fiyatıyla satışa sunulacak. Bu yepyeni içeriği indirmek ve oynamak için Warhammer Age of Sigmar: Realms of Ruin temel oyunu gerekmektedir.

Buna ek olarak, tüm oyuncular yeni haritalar, daha fazla dengeleme ve yaşam kalitesi iyileştirmeleri sunan ve iki yeni takım duruşunun tanıtılmasıyla savaş alanı yönetimlerinde daha fazla özerklik içeren ücretsiz bir güncellemenin keyfini çıkarabilirler. ‘Engage’ duruşu, birimlerin menzil içindeki birimlere otomatik olarak saldırmasına ve düşman gönderildikten sonra konumlarına geri çekilmesine izin verirken, ‘Hold’ duruşu birimleri daha savunmacı bir şekilde konumlarına sabitleyerek çatışmaları göz ardı eder.

Warhammer Age of Sigmar: Realms of Ruin şimdi Steam ve Epic Games Store, PlayStation® 5 ve Xbox Series X|S üzerinden PC için satışa sunuldu. Oyuncular Standart Sürümü £49,99/$59,99/€59,99 önerilen perakende satış fiyatıyla ve Deluxe Sürümü £59,99/$69,99/€69,99 fiyatıyla satın alabilirler. Veya yakın zamanda PlayStation® ve Xbox Series X|S’de 59,99 £ / 74,99 $ / 74,99 € önerilen perakende satış fiyatıyla piyasaya sürülen Warhammer 40.000: Chaos Gate – Daemonhunters’ı da içeren yeni Warhammer Bundle – Chaos Gate & Realms of Ruin ile konsolda taktik cephaneliğinizi genişletin.

Translated with DeepL.com (free version)



Popüler Haberler


EA Sports’un yeni futbol oyunu FC 25 için heyecan verici bir iş birliği duyurusu geldi.


CD Projekt RED’in merakla beklenen oyunu Cyberpunk 2077, üç yıl sonra hala keşfedilmeyi bekleyen ilginç bir easter egg ile gündemde.


Microsoft’un popüler oyun abonelik hizmeti Xbox Game Pass, yeni bir AAA oyunu daha kütüphanesine eklemeye hazırlanıyor.


Sony Interactive Entertainment tarafından yayımlanan ve Arrowhead Game Studios tarafından geliştirilen işbirliği odaklı nişancı aksiyon oyunu Helldivers 2 için heyecan verici bir güncelleme yolda.