-->
Tarihi Kaydet: NACON Connect 29 Şubat 2024’te Geri Dönüyor

Ajandalarınızda yer aldığından emin olun: NACON Connect’in yeni edisyonu 29 Şubat’ta TSİ 19:00’da gerçekleşecek.

19.02.2024 | ulasufuk

Ajandalarınızda yer aldığından emin olun: NACON Connect’in yeni edisyonu 29 Şubat’ta TSİ 19:00’da gerçekleşecek. Fransız oyun yayıncısı bu konferansı bazı yeni duyurular yapmak ve dünyanın dört bir yanından oyuncularla iki faaliyeti hakkında yeni bilgiler paylaşmak için bir fırsat olarak kullanacak: video oyunları ve oyun aksesuarları.

Bu yeni sürümde şirketin aksesuarlarının yanı sıra aksiyon-macera, spor ve simülasyon oyunlarının sergilendiği 30 dakikalık yepyeni videolar yer alacak: Ravenswatch, Crown Wars: The Black Prince, GreedFall II: The Dying World, Test Drive Unlimited Solar Crown, Terminator™ dünyasına dayanan yeni oyun ve diğer birkaç duyuru. Konferansın ardından GreedFall II geliştiricilerinin Twitch sayfalarında oyun hakkında bazı yeni bilgiler paylaşacağı bir gösteri düzenlenecek.

Oyuncular konferansın sonunda Steam’e giriş yaparak favori oyunlarından daha fazla oynanışa göz atabilirler.



Popüler Haberler


EA Sports’un yeni futbol oyunu FC 25 için heyecan verici bir iş birliği duyurusu geldi.


CD Projekt RED’in merakla beklenen oyunu Cyberpunk 2077, üç yıl sonra hala keşfedilmeyi bekleyen ilginç bir easter egg ile gündemde.


Microsoft’un popüler oyun abonelik hizmeti Xbox Game Pass, yeni bir AAA oyunu daha kütüphanesine eklemeye hazırlanıyor.


Sony Interactive Entertainment tarafından yayımlanan ve Arrowhead Game Studios tarafından geliştirilen işbirliği odaklı nişancı aksiyon oyunu Helldivers 2 için heyecan verici bir güncelleme yolda.