-->
ParadiZe’e 60 Saniyede Hoş Geldiniz Bölümüne Göz Atın

ParadiZe’ye Hoş Geldiniz’in neler sunduğuna 60 saniye içinde (ya da hemen hemen) göz atın!

09.02.2024 | ulasufuk

ParadiZe’ye Hoş Geldiniz’in neler sunduğuna 60 saniye içinde (ya da hemen hemen) göz atın!

NACON ve Eko Software, 60 saniyede ParadiZe’ye Hoş Geldiniz’i sunan yeni fragmanlarını tanıtmaktan mutluluk duyuyor. Şu anda PC ve konsollar için ön siparişe açık olan ve 12 Şubat 2024 tarihine kadar Steam’den erişilebilen, çılgın bir açık dünyada geçen savaş, işçilik ve RPG’yi birleştiren bu oyunun oynanabilir bir demosu da bulunmaktadır. Tam sürüm 29 Şubat 2024 tarihinde PlayStation®5, Xbox Series X|S ve PC için yayınlanacak.

Welcome to ParadiZe’i hala görmediyseniz veya oynamadıysanız, bu yeni fragman ve kısa özet sizi Steam’de bulunan oynanabilir demoya göz atmaya teşvik edecektir! Sakin bir hayat ve sallanan sandalyenizden güzel bir manzara arayan bir kıyametzedeyi oynayarak, zombi istilasından kurtulmuş bir huzur cenneti olan ParadiZe’ye yerleşiyorsunuz, tüm yanıltıcı reklamların övgülerine göre! Bariz komplo nedenlerinden dolayı, aslında bulduğunuz şey zombiler tarafından istila edilmiş, kaos içinde bir kasaba!

Yaşayan ölülerin beyinsiz orduları arasında savaşın ve iştah açıcı olmaktan kaçınmak için yol boyunca bulduğunuz her şeyi kullanın. Kendi silahlarınızı ve zırhınızı üretin, geliştirin ve inanılmaz Tusk Group hack kaskları teknolojisi sayesinde kontrol edebileceğiniz zombilerden oluşan kendi zombi ordunuzu kurun! Savaş, hayatta kalma veya hackleme becerilerinizde ustalaşabileceğiniz eksiksiz yetenek ağacını kullanarak hayatta kalma şansınızı artırın! Kampınızı inşa etmek, yönetmek ve savunmak için zombilerinizi çalıştırın.

ParadiZe’nin birçok ortamını keşfetmek için yola çıkarken size eşlik edecek birilerini arıyorsanız, tek yapmanız gereken arkadaşlarınızı davet ederek çevrimiçi olarak 4 oyuncuya kadar bir takım halinde co-op modunda tüm macerayı paylaşmak. ParadiZe’e Hoş Geldiniz’in ilk bölümüne PC’de tekli veya ikili modda göz atmak için 12 Şubat 2024’e kadar sürecek Steam Next Fest’ten yararlanın.



Popüler Haberler


EA Sports’un yeni futbol oyunu FC 25 için heyecan verici bir iş birliği duyurusu geldi.


CD Projekt RED’in merakla beklenen oyunu Cyberpunk 2077, üç yıl sonra hala keşfedilmeyi bekleyen ilginç bir easter egg ile gündemde.


Microsoft’un popüler oyun abonelik hizmeti Xbox Game Pass, yeni bir AAA oyunu daha kütüphanesine eklemeye hazırlanıyor.


Sony Interactive Entertainment tarafından yayımlanan ve Arrowhead Game Studios tarafından geliştirilen işbirliği odaklı nişancı aksiyon oyunu Helldivers 2 için heyecan verici bir güncelleme yolda.