-->
Ön Siparişler Başlarken Crown Wars: Kara Prens’te Savaş Alanını Kontrol Edin

Crown Wars: The Black Prince, ön siparişlerin başlamasıyla eş zamanlı olarak bugün yeni bir oynanış videosu yayınladı.

14.02.2024 | ulasufuk

Crown Wars: The Black Prince, ön siparişlerin başlamasıyla eş zamanlı olarak bugün yeni bir oynanış videosu yayınladı.

Yeni video sizi gruplar arasında sıra tabanlı savaşların olduğu bir ortaçağ karanlık fantezi dünyasına götürüyor. Crown Wars: The Black Prince’de kazanmak istiyorsanız hatırlamanız gereken üç önemli ipucu var: planlama ve konumlandırma düşmanlara saldırmak ve etkili bir şekilde savunmak için çok önemlidir; daha yüksek rakımlar bulmak isabet ve kritik vuruş şansı bonusları verir; ve çevresel ve sınıf sinerjilerinden yararlanmak görevler sırasında başarı ve başarısızlık arasındaki fark olabilir.

Crown Wars: The Black Prince’te, batı dünyasındaki en güçlü krallığı kimin kontrol edeceğine karar vermek için birkaç kraliyet ailesi şiddetli çatışmalara girerken Yüz Yıl Savaşları’nın ortasına düşüyorsunuz. Ancak gölgelerde güçlü bir Şeytan gizleniyor ve tarihin akışını değiştirebilir. Tarikat olarak bilinen gizli ve kutsal olmayan bir örgüt, güç arayışı içinde krallıkta kaos tohumları ekmektedir.

Crown Wars: The Black Prince 14 Mart 2024 tarihinden itibaren PC, PlayStation®5 ve Xbox Series X|S için satışa sunulacak. Switch sürümü kısa bir süre sonra piyasaya sürülecek.



Popüler Haberler


EA Sports’un yeni futbol oyunu FC 25 için heyecan verici bir iş birliği duyurusu geldi.


CD Projekt RED’in merakla beklenen oyunu Cyberpunk 2077, üç yıl sonra hala keşfedilmeyi bekleyen ilginç bir easter egg ile gündemde.


Microsoft’un popüler oyun abonelik hizmeti Xbox Game Pass, yeni bir AAA oyunu daha kütüphanesine eklemeye hazırlanıyor.


Sony Interactive Entertainment tarafından yayımlanan ve Arrowhead Game Studios tarafından geliştirilen işbirliği odaklı nişancı aksiyon oyunu Helldivers 2 için heyecan verici bir güncelleme yolda.