-->
MediaMarkt’ın Sevgililer Günü Kampanyası Yeni Ürünlerle Devam Ediyor!

Avrupa’nın açık ara bir numaralı elektronik perakendecisi MediaMarkt, Sevgililer Günü’ne özel başlattığı kampanyasını yeni ürünlerle devam ettiriyor.

12.02.2024 | ulasufuk

Avrupa’nın açık ara bir numaralı elektronik perakendecisi MediaMarkt, Sevgililer Günü’ne özel başlattığı kampanyasını yeni ürünlerle devam ettiriyor. Sevgililer Günü Kampanyası kapsamında, birbirinden farklı binlerce elektronik ürün satışa sunulacak.

Geniş ürün yelpazesiyle teknolojiseverlere konforlu alışveriş keyfi sunan MediaMarkt, 14 Şubat Sevgililer Günü’nde hediye almak isteyenler için başlattığı Sevgililer Günü kampanyasını devam ettiriyor. 14 Şubat tarihine kadar geçerli Sevgililer Günü Kampanyası kapsamında, akıllı telefonlardan saç düzleştiricilere, bluetooth hoparlörlerden, tabletlere ve dizüstü bilgisayarlara kadar birçok ürün özel fırsatlarla satışa sunulacak.

Kampanya kapsamında;

  • APPLE iPhone 12 64GB Akıllı Telefon 25.799 TL’den
  • JBL Clip 4 Bluetooth Hoparlör 2.299 TL’den
  • SAMSUNG Galaxy Tab S9 FE 128GB Tablet 10.999 TL’den
  • ASUS X1504VA-NJ123W/Core i5-1335U 512GB SSD/Dizüstü Bilgisayar 17.499 TL’den satışa sunulacak. 

MediaMarkt’ın kampanyası 14 Şubat tarihine kadar Türkiye genelindeki 97 mağazasında ve mediamarkt.com.tr’de geçerli olacak.



Popüler Haberler


City Tales – Medieval Era, Orta Çağ’da şehir kurmayı bir hikâye anlatımına dönüştüren; yavaş tempolu, atmosferik ve karar odaklı bir şehir kurma deneyimi sunuyor.


I Hate This Place, çizgi roman estetiği, acımasız hayatta kalma mekaniği ve sürekli tehdit hissiyle rahatsız edici ama unutulmaz bir korku deneyimi sunuyor.


Nioh 3, derin dövüş sistemi, acımasız boss savaşları ve zengin RPG yapısıyla Soulslike türünü zirveye taşıyan ustalık işi bir deneyim sunuyor.


MY HERO ACADEMIA: All’s Justice, adalet temasını merkeze alan derin oynanışı, güçlü karakter kadrosu ve animeye sadık atmosferiyle serinin en olgun oyunu.