-->
İçerik Üreticileri için Özel Zombie Within Önizlemesi

Zombie Within’in Post Apokaliptik Dünyası Yaratıcılara Özel Önizleme Sunuyor

14.02.2024 | ulasufuk

Zombie Within’in Post Apokaliptik Dünyası Yaratıcılara Özel Önizleme Sunuyor
Çok oyunculu sosyal çıkarım oyunu Steam erken erişim sürümünden 72 saat önce satışa sunulacak
Wandering Wizard, oyun içeriği yaratıcılarının merakla beklenen oyunu Zombie Within’e erkenden göz atmaları için özel bir fırsat sunduğunu duyurdu. İçerik oluşturucular, 22 Şubat 2024’teki resmi Steam erken erişim çıkış tarihinden tam 72 saat önce Zombie Within’in kıyamet sonrası dünyasına dalma şansına sahip olacak.

Zombie Within, oyuncuları zombilerin istila ettiği kıyamet sonrası bir dünyada geçen sürükleyici bir anlatının içine çekiyor. Zombi Sahtekârlar, Savunuculardan oluşan bir ekip tarafından korunan bir hayatta kalma kampına sızmıştır ve halkı yok etmeye niyetlidir. Oyuncular bağlılıklarını seçmeli, ya bir Savunmacı olarak aletler ve tuzaklar kullanarak kampı savunmalı ya da bir Sahtekâr olup mümkün olduğunca çok sivile bulaşarak stratejik olarak karanlığı kucaklamalıdır. En fazla 6 oyuncu kapasitesine sahip Zombie Within, strateji ve dehşeti kusursuz bir şekilde harmanlayarak hayatta kalmanın pamuk ipliğine bağlı olduğu benzersiz bir oyun deneyimi sunuyor.
Yayın Öncesi Erişim Penceresi: 19 Şubat 2024, saat 10:00 PST / 18:00 GMT / 19:00 CET – 22 Şubat 2024, saat 10:00 PST / 18:00 GMT / 19:00 CET
Çıkış Tarihi: 22 Şubat 2024

Bu özel yayın öncesi erişim penceresi, içerik oluşturuculara Zombie Within’in tüyler ürpertici dünyasını keşfetmeleri, sürükleyici oynanışını ve tüyler ürperten gerilimini herkesten önce deneyimlemeleri için bir başlangıç sağlıyor. Sosyal çıkarım, strateji ve hayatta kalma korku unsurlarının karışımıyla Zombie Within, oyuncuları büyüleyecek ve onları koltuklarının ucunda tutacak.



Popüler Haberler


EA Sports’un yeni futbol oyunu FC 25 için heyecan verici bir iş birliği duyurusu geldi.


CD Projekt RED’in merakla beklenen oyunu Cyberpunk 2077, üç yıl sonra hala keşfedilmeyi bekleyen ilginç bir easter egg ile gündemde.


Microsoft’un popüler oyun abonelik hizmeti Xbox Game Pass, yeni bir AAA oyunu daha kütüphanesine eklemeye hazırlanıyor.


Sony Interactive Entertainment tarafından yayımlanan ve Arrowhead Game Studios tarafından geliştirilen işbirliği odaklı nişancı aksiyon oyunu Helldivers 2 için heyecan verici bir güncelleme yolda.