-->
Hi-Fi RUSH, PlayStation 5 Konsoluna Geliyor: Çıkış Tarihi Açıklandı!

Bethesda Softworks’un yayıncılığını üstlendiği ve Tango Gameworks ekibi tarafından geliştirilen ritim tabanlı aksiyon-macera oyunu Hi-Fi RUSH, şimdi PlayStation 5 konsollarına geliyor.

22.02.2024 | ulasufuk

Bethesda Softworks’un yayıncılığını üstlendiği ve Tango Gameworks ekibi tarafından geliştirilen ritim tabanlı aksiyon-macera oyunu Hi-Fi RUSH, şimdi PlayStation 5 konsollarına geliyor. Oyun, 18 Mart tarihinde PlayStation 5 platformunda yerini alacak.

Hi-Fi RUSH, ritim tabanlı bir dünyayı oyunculara sunuyor ve ilk olarak Xbox Series ve PC için 25 Ocak 2023 tarihinde piyasaya sürüldü. Oyunun PC sürümü Steam, Epic Games Store ve Microsoft Store üzerinden erişilebilir durumda. Tango Gameworks ekibinin ödüllü stüdyosu tarafından geliştirilen Hi-Fi RUSH’ta, oyuncular tüm dünyanın ritmine göre hareket etmeli ve vuruşlarını bu ritme göre ayarlamalı.

Oyunda, çevrede sallanan ağaçlardan savaş sırasında vurulan her darbeye kadar her detay mükemmel bir şekilde kurgulanmış. Animasyonlar ve karakterlerin öne çıktığı bu yapım, oyuncular tarafından genel olarak sevilmiş durumda. Hi-Fi RUSH, PlayStation 5 konsolu üzerinde oyun severlere etkileyici bir ritim tabanlı deneyim sunacak.

PS5 fragmanı 



Popüler Haberler


EA Sports’un yeni futbol oyunu FC 25 için heyecan verici bir iş birliği duyurusu geldi.


CD Projekt RED’in merakla beklenen oyunu Cyberpunk 2077, üç yıl sonra hala keşfedilmeyi bekleyen ilginç bir easter egg ile gündemde.


Microsoft’un popüler oyun abonelik hizmeti Xbox Game Pass, yeni bir AAA oyunu daha kütüphanesine eklemeye hazırlanıyor.


Sony Interactive Entertainment tarafından yayımlanan ve Arrowhead Game Studios tarafından geliştirilen işbirliği odaklı nişancı aksiyon oyunu Helldivers 2 için heyecan verici bir güncelleme yolda.