-->
FOAMSTARS ŞİMDİ PLAYSTATION®PLUS’TA

Square Enix’in 4v4 Foam Party Shooter’ı PS+ Aboneleri için 4 Mart’a Kadar Ekstra Ücret Ödemeden Kullanılabilir

06.02.2024 | ulasufuk

Square Enix’in 4v4 Foam Party Shooter’ı PS+ Aboneleri için 4 Mart’a Kadar Ekstra Ücret Ödemeden Kullanılabilir

  1. Sezon “Starry Pop” Bugün Başlıyor
    Daha fazla bilgi ve varlık için buraya tıklayın “

SQUARE ENIX® bugün, PlayStation®5 (PS5®) ve PlayStation®4’e (PS4®) özel yeni çevrimiçi 4’e 4 köpük partisi nişancı oyunu FOAMSTARS™’ı Şubat ayı PlayStation®Plus aylık oyunu olarak yayınladı. PlayStation Plus aboneleri bugünden itibaren 4 Mart 2024 tarihine kadar hiçbir ek ücret ödemeden oyunu kullanabilir, indirebilir ve oynayabilir. Bu süre zarfında oyunu kullanan oyuncular, oyunu PlayStation Plus kütüphanelerinde tutacak ve abonelikleri devam ettiği sürece oynamaya devam edebilecekler.

Resmi FOAMSTARS Lansman Fragmanını buradan izleyebilirsiniz:

Birinci Sezon Starry Pop
FOAMSTARS, aşağıdaki etkinlikleri içeren içerik dolu bir köpük partisi olan Sezon 1, “Starry Pop” ile başlıyor:

Dereceli Parti: İki sınırlı süreli sezonluk etkinlik olan solo oyuncu tabanlı Dereceli Parti Lonestar ve takım tabanlı Dereceli Parti Tribe-Vibe’da yarışarak FOAMSTARS sıralamasında yükselin.
Ekstrem Parti: İki özel temalı modda oyunculara meydan okuyun; her oyuncunun Mel T olarak mücadele ettiği All Mel T Party ve herkesin görünmez olduğu Invisible Party.
Happy FriYAY Party: Kazananı veya kaybedeni olmayan, sadece gelecek sezonun FOAMSTAR’ı Coiff Guy’ı deneme fırsatı sunan, hafta sonuna özel bir parti etkinliği.

FOAMSTARS’ın Sezonları
FOAMSTARS bir yıl boyunca ücretsiz temalı sezon güncellemeleri alacak. Bir sezon yaklaşık beş hafta sürer ve yeni bir karakterin yanı sıra çeşitli haritalar, etkinlikler ve kozmetikler getirir. Her sezon, oyuncuların çeşitli ödüllerin kilidini açmak için savaşlar, görevler ve mücadeleler gibi oyunlarla deneyim puanları (XP) kazanarak kademeler arasında ilerlemelerini test eden yeni bir Sezon Bileti içerir. Tüm oyuncular, her zaman FOAMSTARS partisinin bir parçası olduklarından emin olmak için yeni modlara ve haritalara anında erişim kazanırken, aynı zamanda sıralamalarda ilerleyerek ve zorlukları başararak yeni karakterlerin kilidini açma fırsatına sahip olacaklar. Oyuncuların yeni Sezon Bileti karakterlerinin kilidini hemen açmalarını ve sezona özel ek kozmetikler kazanmalarını sağlayan Premium Sezon Bileti £4.99’dan satın alınabilir.

FOAMSTARS, 5 Mart 2024 tarihinden itibaren PlayStation® Store üzerinden 24,99 £ karşılığında satın alınabilecek ve PlayStation Plus aboneliği gerektirecek.



Popüler Haberler


EA Sports’un yeni futbol oyunu FC 25 için heyecan verici bir iş birliği duyurusu geldi.


CD Projekt RED’in merakla beklenen oyunu Cyberpunk 2077, üç yıl sonra hala keşfedilmeyi bekleyen ilginç bir easter egg ile gündemde.


Microsoft’un popüler oyun abonelik hizmeti Xbox Game Pass, yeni bir AAA oyunu daha kütüphanesine eklemeye hazırlanıyor.


Sony Interactive Entertainment tarafından yayımlanan ve Arrowhead Game Studios tarafından geliştirilen işbirliği odaklı nişancı aksiyon oyunu Helldivers 2 için heyecan verici bir güncelleme yolda.