-->
EA Sports College Football İçin Yeni Fragman Yayınlandı

Electronic Arts tarafından sunulacak olan EA Sports College Football için heyecan verici bir fragman yayınlandı.

18.02.2024 | ulasufuk

Electronic Arts tarafından sunulacak olan EA Sports College Football için heyecan verici bir fragman yayınlandı. Kısa olmasına rağmen, fragman aracılığıyla oyunun yaz aylarında piyasaya sürüleceği duyuruldu.

EA Sports College Football’un çıkışı merakla bekleniyor. Oyun, geniş bir hayran kitlesi tarafından bekleniyor ve geçtiğimiz Ağustos ayında yapılan bir kazanç çağrısı sırasında EA CEO’su Andrew Wilson, oyunun gelişimiyle ilgili umut verici bilgiler verdi. Wilson, geliştirici ekibinin olağanüstü bir iş çıkardığını ve oyunun oynanışının gerçekten eğlenceli olacağını belirtti. Ayrıca, oyuncuların bu yapımın ardında gerçekten güzel bir deneyim yaşayacaklarına olan güvenini dile getirdi.

Lisans konusuna da değinen Wilson, herhangi bir sorun olmadığını ve geniş kapsamlı bir lisans sözleşmesinin imzalanacağını belirtti. Bu, oyunun gerçek kolej futbol deneyimini en iyi şekilde sunmak için gerekli olan lisanslar konusunda güçlü bir teminat sağlıyor.

EA Sports College Football’un beklenen çıkışıyla birlikte, oyuncuların gerçekçi ve heyecan dolu bir kolej futbolu deneyimi yaşamaları bekleniyor. Oyunun piyasaya sürülmesini heyecanla bekleyen hayranlar, fragman ile birlikte yaz aylarının gelmesini dört gözle bekliyor.

EA Sports College Football fragmanı



Popüler Haberler


EA Sports’un yeni futbol oyunu FC 25 için heyecan verici bir iş birliği duyurusu geldi.


CD Projekt RED’in merakla beklenen oyunu Cyberpunk 2077, üç yıl sonra hala keşfedilmeyi bekleyen ilginç bir easter egg ile gündemde.


Microsoft’un popüler oyun abonelik hizmeti Xbox Game Pass, yeni bir AAA oyunu daha kütüphanesine eklemeye hazırlanıyor.


Sony Interactive Entertainment tarafından yayımlanan ve Arrowhead Game Studios tarafından geliştirilen işbirliği odaklı nişancı aksiyon oyunu Helldivers 2 için heyecan verici bir güncelleme yolda.