-->
Disco Elysium İçin Geliştirilen DLC İptal Edildi ve İşten Çıkarmalar Gerçekleşti

ZA/UM ekibi tarafından geliştirilen ve izometrik kamera bakış açısı ile rol yapma unsurlarını bünyesinde barındıran Disco Elysium için yeni bir gelişme ortaya çıktı.

17.02.2024 | ulasufuk

ZA/UM ekibi tarafından geliştirilen ve izometrik kamera bakış açısı ile rol yapma unsurlarını bünyesinde barındıran Disco Elysium için yeni bir gelişme ortaya çıktı. Sports Illustrated’dan GLHF’nin kaynaklarına göre, ZA/UM ekibi iş gücünün yaklaşık dörtte birini oluşturan 24 çalışanı işten çıkardı. Bu işten çıkarmaların yanı sıra, Disco Elysium için geliştirilmekte olan bir ek paketin de iptal edildiği bildirildi.

İşten çıkarmaların, stüdyonun mevcut projelerini ve diğer stüdyolarda yer alan şirket içi durumları olumsuz etkilemesi bekleniyor. Ayrıca, son üç yıl içinde iptal edilen veya askıya alınan üçüncü projenin bu ek paket olduğu vurgulanıyor.

Disco Elysium, şu anda birçok platformda yer alıyor. Oyun, Steam platformunda 19 dolarlık bir fiyat etiketiyle satılırken, Epic Games platformunda ise 575 Türk Lirası ile satışta bulunuyor. Bu gelişmeler, oyunseverler ve endüstri takipçileri arasında büyük bir şaşkınlık yaratmış durumda.



Popüler Haberler


EA Sports’un yeni futbol oyunu FC 25 için heyecan verici bir iş birliği duyurusu geldi.


CD Projekt RED’in merakla beklenen oyunu Cyberpunk 2077, üç yıl sonra hala keşfedilmeyi bekleyen ilginç bir easter egg ile gündemde.


Microsoft’un popüler oyun abonelik hizmeti Xbox Game Pass, yeni bir AAA oyunu daha kütüphanesine eklemeye hazırlanıyor.


Sony Interactive Entertainment tarafından yayımlanan ve Arrowhead Game Studios tarafından geliştirilen işbirliği odaklı nişancı aksiyon oyunu Helldivers 2 için heyecan verici bir güncelleme yolda.