-->
Cyberpunk 2077’nin yapım aşamasını keşfedin: Phantom Liberty PAX East 2024’te

CD PROJEKT RED, video oyunu meraklılarını ve hevesli geliştiricileri Cyberpunk 2077’nin arkasındaki ekibin üyelerine katılmaya davet ediyor.

16.02.2024 | ulasufuk

CD PROJEKT RED, video oyunu meraklılarını ve hevesli geliştiricileri Cyberpunk 2077’nin arkasındaki ekibin üyelerine katılmaya davet ediyor: Phantom Liberty’nin arkasındaki ekibin üyelerine katılarak stüdyonun eleştirmenlerce beğenilen casus-gerilim filmini nasıl hazırladığına perde arkasından bir bakış sunacak özel bir PAX East paneli için davet ediyor.

Anlık görüntü:
CD PROJEKT RED, PAX East 2024 sırasında “Kod, Ter ve Şerefe” başlıklı özel bir panele ev sahipliği yapacak: Cyberpunk 2077’yi Nasıl Yaptık? Phantom Liberty” başlıklı özel bir panel düzenleyecek.
Panel katılımcıları arasında CD PROJEKT RED’den Gabriel Amatangelo, Paweł Sasko, Igor Sarzyński, Sarah Grümmer ve Kacper Niepokólczycki yer alırken, tartışmanın moderatörlüğünü Blessing Adeoye Jr. (Kinda Funny Games) üstlenecek.
Etkinlik 23 Mart 2024 tarihinde yerel saatle 15:30’da Boston Kongre ve Sergi Merkezi Ana Tiyatro’da gerçekleşecek.
Çevrimiçi canlı yayın resmi PAX East Twitch kanalı üzerinden gerçekleştirilecektir.

Makalenin tamamı:

“Kod, Ter ve Şerefe: Cyberpunk 2077’yi Nasıl Yaptık? Phantom Liberty” başlıklı panelde, CD PROJEKT RED’den Gabriel Amatangelo, Paweł Sasko, Igor Sarzyński, Sarah Grümmer ve Kacper Niepokólczycki – şu anda kod adı Project Orion olan Cyberpunk 2077’nin devamı için yürütülen çalışmalara öncülük ediyorlar – ekibin Phantom Liberty’nin yapımına nasıl yaklaştığını tartışacaklar. Blessing Adeoye Jr. (Kinda Funny Games) tarafından düzenlenen panelde, Cyberpunk 2077’nin genişlemesinin merkezinde yer alan nadir bilgiler, eğlenceli gerçekler ve ilham verici geliştirme hikayeleri yer alacak ve hem yerinde hem de çevrimiçi izleyiciler, ekibin zorlukların üstesinden gelmeye ve yaratıcı süreç boyunca atılımlar gerçekleştirmeye nasıl yaklaştığını öğrenecek.

Panel, 23 Mart 2024 tarihinde saat 15:30’da (EDT) Boston Kongre ve Sergi Merkezi Ana Tiyatro’da gerçekleşecek. Paneli izlemek isteyen ancak etkinliğe şahsen katılamayan herkes, bunu resmi PAX East Twitch kanalındaki etkinlikten resmi bir canlı yayın yoluyla yapma fırsatına sahip olacak.

Panele şahsen katılmak için 23 Mart 2024 tarihinde geçerli olacak bir PAX East katılımcı rozetinin gerekli olduğunu lütfen unutmayın. Yaka kartları resmi PAX East web sitesi üzerinden satın alınabilir.

Cyberpunk 2077 ve Phantom Liberty genişleme paketi hakkında daha fazla bilgi için cyberpunk.net adresini ziyaret edin ve oyunu Facebook ve X üzerinden takip edin. Panele ve etkinliğe katılımla ilgili ayrıntıların yanı sıra fuarla ilgili tüm temel bilgilere resmi PAX East web sitesinden ulaşabilirsiniz.



Popüler Haberler


EA Sports’un yeni futbol oyunu FC 25 için heyecan verici bir iş birliği duyurusu geldi.


CD Projekt RED’in merakla beklenen oyunu Cyberpunk 2077, üç yıl sonra hala keşfedilmeyi bekleyen ilginç bir easter egg ile gündemde.


Microsoft’un popüler oyun abonelik hizmeti Xbox Game Pass, yeni bir AAA oyunu daha kütüphanesine eklemeye hazırlanıyor.


Sony Interactive Entertainment tarafından yayımlanan ve Arrowhead Game Studios tarafından geliştirilen işbirliği odaklı nişancı aksiyon oyunu Helldivers 2 için heyecan verici bir güncelleme yolda.