-->
Contra: Operation Galuga 12 Mart’ta Çıkıyor!

Konami Digital Entertainment B.V. ve WayForward, efsanevi run-‘n’gun video oyunu serisi Contra’nın heyecanla beklenen yeni oyunu Contra: Operation Galuga’nın çıkış tarihini duyurdu.

22.02.2024 | ulasufuk

Konami Digital Entertainment B.V. ve WayForward, efsanevi run-‘n’gun video oyunu serisi Contra’nın heyecanla beklenen yeni oyunu Contra: Operation Galuga’nın çıkış tarihini duyurdu. Oyun, 12 Mart’ta Nintendo Switch™, PlayStation®4, PlayStation®5, Xbox One, Xbox Series X|S platformlarında ve masaüstü bilgisayarlarda Steam® aracılığıyla oyuncularla buluşacak.

Oyun severler, Contra: Operation Galuga’nın oynanabilir demosunu dijital platformların mağazalarından indirerek kendilerini bekleyen çılgın aksiyona şimdiden göz atabilirler. Demoda, oyunun birinci ve üçüncü seviyelerinden örnek bölümler ve 1 ila 4 oyuncu için oynanış seçeneği sunuluyor. Demoyu tamamlayanlar, tam sürümde yer alacak bonus içeriklere erişim kazanacaklar.

Oyun, Nintendo Switch™, Xbox Series X|S ve Xbox One platformlarında ön siparişe açık durumda. PlayStation®5, PlayStation®4 ve Steam® üzerinde ise istek listesine ekleme seçeneği bulunuyor. Ayrıca, fiziksel sürümü, 26 Nisan’da EMEA bölgesinde raflarda olacak; Limited Run Games, diğer bölgeler için fiziksel sürüm ön siparişlerini 1 Mart’ta açıklayacak.

Contra: Operation Galuga, 1980’lerdeki devrim niteliğindeki Contra NES/arcade oyununun yeniden yapımı olarak karşımıza çıkıyor. Oyuncular, efsanevi kahramanlar Bill Rizer ve Lance Bean liderliğindeki bir grup elit komando arasından seçim yaparak Red Falcon terörist grubu tarafından kontrol edilen uzaylı sürüsüne karşı 8 seviye boyunca mücadele edecekler.

Oyunda, ikonik silahlar olan Spread Shot, Crush Bomb ve Lazer Işını gibi unsurların yanı sıra karaktere özgü yetenekler de kullanılabilecek. Ayrıca, yeni Aşırı Yükleme (Overload) güçlü silahları ile daha fazla saldırı ve savunma seçeneği sunulacak. Hikaye, Arcade ve Challenge modlarında oyunculara amansız bir heyecan ve kıran kırana çarpışmalar vaat ediyor.

Oyunun adrenalin yüklü deneyimi, muhteşem müzikleri, görselleri ve anlatımıyla daha da güçleniyor. Scarlet Moon’un bestecileri Yuko Komiyama ve Norihiko Hibino tarafından imzalanan ana müzik, ritim yüklü melodileri klasik ilhamla birleştirerek oyunculara unutulmaz bir deneyim sunacak. Oyunun hikayesi ve konusu, Storyriders Inc’den Dai Sato ve Naruki Nagakawa tarafından yazılırken, görseller ise ünlü çizgi roman sanatçısı David Nakayama tarafından hazırlandı. Oyunun muhteşem seslendirme ekibi ve diğer ekip detayları ilerleyen tarihlerde açıklanacak.



Popüler Haberler


EA Sports’un yeni futbol oyunu FC 25 için heyecan verici bir iş birliği duyurusu geldi.


CD Projekt RED’in merakla beklenen oyunu Cyberpunk 2077, üç yıl sonra hala keşfedilmeyi bekleyen ilginç bir easter egg ile gündemde.


Microsoft’un popüler oyun abonelik hizmeti Xbox Game Pass, yeni bir AAA oyunu daha kütüphanesine eklemeye hazırlanıyor.


Sony Interactive Entertainment tarafından yayımlanan ve Arrowhead Game Studios tarafından geliştirilen işbirliği odaklı nişancı aksiyon oyunu Helldivers 2 için heyecan verici bir güncelleme yolda.