-->
Capcom: 70 Dolar Artık Oyunlarımız için Standart Olacak

Capcom, yayınladığı son kazanç raporu oturumunda, açık dünya aksiyon rol yapma oyunu Dragon’s Dogma 2’nin 70 dolarlık bir fiyat etiketi ile satışa sunulacağını duyurdu.

18.02.2024 | ulasufuk

Capcom, yayınladığı son kazanç raporu oturumunda, açık dünya aksiyon rol yapma oyunu Dragon’s Dogma 2’nin 70 dolarlık bir fiyat etiketi ile satışa sunulacağını duyurdu. Ancak Capcom, sadece Dragon’s Dogma 2’nin değil, ilerleyen süreçte çıkacak olan diğer oyunlarının da benzer bir fiyat politikasıyla piyasaya sürüleceğini açıkladı.

Artan maliyetlerin oyun endüstrisinde önemli bir etkisi olduğunu belirten Capcom, bu maliyet artışlarını dengelemek amacıyla oyun fiyatlarını yükseltme kararı aldıklarını ifade etti. Şirket, soru-cevap etkinliğinde, diğer büyük oyun şirketlerinin de oyunlarını 70 dolardan sattığını göz önüne alarak, Capcom’un önde gelen serileri olan Resident Evil ve Monster Hunter gibi oyunlarının da bu fiyat seviyesinde olacağını vurguladı.

Nisan ayında başlayacak olan bir sonraki mali yıl için fiyatlandırmanın genel olarak bu şekilde olacağını belirten Capcom, oyun fiyatlarının artık 70 doların üzerinde olacağı konusunda bir standart oluşturduğunu ifade etti. Oyuncular, Capcom’un gelecek oyunlarını daha yüksek bir fiyatla karşılayacaklarına hazırlıklı olmalı.



Popüler Haberler


EA Sports’un yeni futbol oyunu FC 25 için heyecan verici bir iş birliği duyurusu geldi.


CD Projekt RED’in merakla beklenen oyunu Cyberpunk 2077, üç yıl sonra hala keşfedilmeyi bekleyen ilginç bir easter egg ile gündemde.


Microsoft’un popüler oyun abonelik hizmeti Xbox Game Pass, yeni bir AAA oyunu daha kütüphanesine eklemeye hazırlanıyor.


Sony Interactive Entertainment tarafından yayımlanan ve Arrowhead Game Studios tarafından geliştirilen işbirliği odaklı nişancı aksiyon oyunu Helldivers 2 için heyecan verici bir güncelleme yolda.