-->
Bahçe Yaşamı: Rahat Bir Simülatör Hikaye Modunu Tanıttı

NACON ve stillalive stüdyoları Garden Life için yeni hikaye modu fragmanını sunmaktan mutluluk duyuyor: Rahat Bir Simülatör.

07.02.2024 | ulasufuk

NACON ve stillalive stüdyoları Garden Life için yeni hikaye modu fragmanını sunmaktan mutluluk duyuyor: Rahat Bir Simülatör. Rahatlatıcı bir görsel estetiğe sahip bu rahatlatıcı bahçe oyunu 22 Şubat 2024 tarihinden itibaren PlayStation®5, PlayStation®4, Xbox Series X|S, Xbox One ve PC (Steam) için satışa sunulacak. Nintendo SwitchTM versiyonu ise 14 Mart 2024 tarihinde piyasaya sürülecek.

Oyunun hikaye modu, oyuncuyu büyüleyici, tenha bir köyün sıcak atmosferine sokuyor. İhmal edilmiş bir topluluk bahçesinin yeni atanan görevlisi rolünü üstlenirler. Çiçeklere ve bahçeciliğe tutkuyla bağlı yerel bir fotoğrafçı olan Jasmine onları karşılamak için hazır bulunacak. O, oyuncuların maceralarında karşılaşacakları bir dizi renkli karakterden sadece biri.

Oyun boyunca oyuncular, köylüleri tarafından yapılan ve oyunun para birimi olan değerli Florinleri kazanmalarını sağlayacak bir dizi isteği yerine getirmek zorunda kalacaklar. Daha sonra bahçenin yeni alanlarının kilidini açabilir, Leslie tarafından işletilen ve köy meydanında bulunan mağazadan yeni aletler ve süs eşyaları satın alabilirler.

Ayrıca maceraları sırasında, yerlilerin kişiliklerine ve tutkularına göre hazırlanmış tüm çiçek heykellerine ev sahipliği yapan bir bina olan pavyon gibi çeşitli yapıların kilidini açabilirler.

Hem yeşil parmaklı uzmanlar hem de bahçeciliğe yeni başlayanlar için tasarlanan bu Hikaye modu, oyunculara stressiz bir ortamda kendi hızlarında bahçecilik yapma şansı sunuyor. Köylülerle birlikte çalışarak ve yaratıcılıklarını kullanarak bahçeye yeni bir hayat verebilirler!

Nintendo SwitchTM sürümü, Standart Sürüm için 39,99 € | 39,99 $ | 39,99 £ ve Deluxe Sürüm için 44,99 € | 44,99 $ | 44,99 £ fiyatla dijital ön siparişe açıldı.
Bu sürümler PlayStation®5, PlayStation®4, Xbox Series X|S ve Xbox One için dijital ön siparişe sunulmuş durumda. Ayrıca oyunun çıkışında PC (Steam) için Standart Sürüm için sırasıyla 24,99 € | 24,99 $ | 24,99 £ ve Deluxe Sürüm için 29,99 € | 29,99 $ | 29,99 £ fiyatlarla satın alınabilecek.



Popüler Haberler


EA Sports’un yeni futbol oyunu FC 25 için heyecan verici bir iş birliği duyurusu geldi.


CD Projekt RED’in merakla beklenen oyunu Cyberpunk 2077, üç yıl sonra hala keşfedilmeyi bekleyen ilginç bir easter egg ile gündemde.


Microsoft’un popüler oyun abonelik hizmeti Xbox Game Pass, yeni bir AAA oyunu daha kütüphanesine eklemeye hazırlanıyor.


Sony Interactive Entertainment tarafından yayımlanan ve Arrowhead Game Studios tarafından geliştirilen işbirliği odaklı nişancı aksiyon oyunu Helldivers 2 için heyecan verici bir güncelleme yolda.