-->
[Topu Yuvarlama Zamanı! Bulmaca Platform Oyunu ‘Ballance’ PC’de Başlıyor

PC oyunlarının en eski 3D bulmaca platform klasiklerinden biri geri döndü! Yayıncı Ziggurat Interactive, Ballance’ın artık Steam ve GOG üzerinden Windows PC’de mevcut olduğunu duyurmaktan gurur duyar.

05.01.2024 | ulasufuk

PC oyunlarının en eski 3D bulmaca platform klasiklerinden biri geri döndü! Yayıncı Ziggurat Interactive, Ballance’ın artık Steam ve GOG üzerinden Windows PC’de mevcut olduğunu duyurmaktan gurur duyar. Aslen Cyparade tarafından geliştirilen ve Atari® tarafından çok uzun zaman önce yayınlanan ve sadece CD’lerde satılan Ballance, elinize alması kolay ve bırakması neredeyse imkansız olan 3D momentum tabanlı bir bulmaca-platform oyunudur.

Ballance, oyuncuları bir misketi havada 12 parkur boyunca yönlendirmekle görevlendiriyor. Konsept olarak basit olsa da, Ballance’ın kontrolleri ve mekaniğinin uygulanması, onu “bir sonraki seviye” düğmesinin neredeyse kendi kendine tıkladığı bir deneyim haline getiriyor. Her seviyenin aşılması gereken benzersiz engelleri var. Yolunuzu kesen nesneler, hassas girişler gerektiren dar geçitler ve misketinizi gökyüzüne daha da iten hava akımları yolunuza çıkan engellerden sadece bazıları.

Ballance’ın topunu istikrarlı bir şekilde kontrol etmeyi öğrenmek başarının anahtarıdır. Bu kontrolün yeterli olmaması durumunda, topun malzemesi oyuncunun beğenisine göre özelleştirilebilir. Bir yolu temizlemek için daha ağır bir top veya hız ve çapraz geçiş için daha hafif bir top gerekiyorsa, taş ve kağıt malzemeler bu faturalara uyabilir.

Ballance şimdi PC’de Steam ve GOG üzerinden 5,99$’a satılıyor. Her iki platformda da %40 lansman haftası indirimi mevcut.



Popüler Haberler


EA Sports’un yeni futbol oyunu FC 25 için heyecan verici bir iş birliği duyurusu geldi.


CD Projekt RED’in merakla beklenen oyunu Cyberpunk 2077, üç yıl sonra hala keşfedilmeyi bekleyen ilginç bir easter egg ile gündemde.


Microsoft’un popüler oyun abonelik hizmeti Xbox Game Pass, yeni bir AAA oyunu daha kütüphanesine eklemeye hazırlanıyor.


Sony Interactive Entertainment tarafından yayımlanan ve Arrowhead Game Studios tarafından geliştirilen işbirliği odaklı nişancı aksiyon oyunu Helldivers 2 için heyecan verici bir güncelleme yolda.