-->
The Finals Güncellemesi: Kontrolcü Kullanımı İçin Aim Assist Sistemi Dengelemesi Yapıldı!

Son dönemin popüler rekabetçi oyunlarından biri olan The Finals, güncellemelerine bir yenisini ekledi.

12.01.2024 | ulasufuk

Son dönemin popüler rekabetçi oyunlarından biri olan The Finals, güncellemelerine bir yenisini ekledi. Ancak, beklentiler hata düzeltmeye yönelik olsa da, kullanıcılar kontrolcülerde önemli değişikliklerle karşılaştılar.

Geliştiriciler, özellikle hile kullanımını önlemek adına yapılan güncellemelerle öne çıkan The Finals, bu sefer kontrolcü kullanıcılarını etkileyecek önemli değişiklikler içeriyor. Yayınlanan güncellemede, öne çıkan iki başlık dikkat çekiyor:

  1. Zoom Snapping Ayarı: Artık 90 derecelik hızlı dönüşleri engelleyen bir maksimum ayara sahip.
  2. Kontrolcüler İçin Hedefleme Hassasiyeti Değişikliği: Camera Magnetism sisteminde değişiklikler yapıldı.

Bu güncellemelerle birlikte, kontrolcü kullanımında sınırlamalar getirilmiş gibi görünüyor. Geliştirici ekip Embark Studios, daha adil bir oyuncu topluluğu oluşturmayı amaçladıklarını belirtiyor ve yakın gelecekte güvenlik sorunlarına odaklanacak daha büyük çaplı bir güncelleme üzerinde çalıştıklarını ifade ediyor.

Güncelleme, özellikle klavye ve fare ile oyunu oynayan bazı oyuncuların, sanki kontrolcü kullanıyormuş gibi Aim Assist sisteminden avantaj sağladıkları sorununu çözmeyi amaçlıyor. Bu nedenle, PC oyuncularının klavye ve fare ile bir avantaj elde etmelerine izin veren sistem, güncelleme ile daha adil bir dengeye oturtulmuş olacak.

Önümüzdeki günlerde gelecek güncellemelerin de bu dengeyi koruma yolunda atılacak adımları takip edeceğiz.



Popüler Haberler


EA Sports’un yeni futbol oyunu FC 25 için heyecan verici bir iş birliği duyurusu geldi.


CD Projekt RED’in merakla beklenen oyunu Cyberpunk 2077, üç yıl sonra hala keşfedilmeyi bekleyen ilginç bir easter egg ile gündemde.


Microsoft’un popüler oyun abonelik hizmeti Xbox Game Pass, yeni bir AAA oyunu daha kütüphanesine eklemeye hazırlanıyor.


Sony Interactive Entertainment tarafından yayımlanan ve Arrowhead Game Studios tarafından geliştirilen işbirliği odaklı nişancı aksiyon oyunu Helldivers 2 için heyecan verici bir güncelleme yolda.