-->
Tekken 8 Açılış Sinematiği Yayınlandı: İlk DLC Karakteri Belli Oldu”

Bandai Namco ekibi, heyecanla beklenen dövüş aksiyon oyunu Tekken 8 için yeni bir açılış sinematik fragmanını oyuncularla paylaştı.

15.01.2024 | ulasufuk

Bandai Namco ekibi, heyecanla beklenen dövüş aksiyon oyunu Tekken 8 için yeni bir açılış sinematik fragmanını oyuncularla paylaştı. Fragmanda, Eddy Gordo karakteri öne çıkarken, karakterle ilgili detaylar da açıklandı.

Fragmana göre, Eddy Gordo oyunun ilk sezonunda indirilebilir bir karakter olarak sunulacak. Bu karakter, ilkbahar aylarında piyasaya sürülecek ve ardından yaz, sonbahar ve kış aylarında da yeni dövüşçüler oyuna katılacak.

Tekken 8, beklenen oyunlar arasında yer alarak seriye yeni bir soluk getirecek. Oyun, 26 Ocak 2024 tarihinde PlayStation 5, Xbox Series, ve PC platformları için çıkış yapacak. PC sürümü ise Steam platformu üzerinden erişilebilecek. Ayrıca, oyuncular şu anda oyunun ücretsiz demosuna ulaşabilir ve oyunun genel yapısını deneyimleyebilirler.



Popüler Haberler


EA Sports’un yeni futbol oyunu FC 25 için heyecan verici bir iş birliği duyurusu geldi.


CD Projekt RED’in merakla beklenen oyunu Cyberpunk 2077, üç yıl sonra hala keşfedilmeyi bekleyen ilginç bir easter egg ile gündemde.


Microsoft’un popüler oyun abonelik hizmeti Xbox Game Pass, yeni bir AAA oyunu daha kütüphanesine eklemeye hazırlanıyor.


Sony Interactive Entertainment tarafından yayımlanan ve Arrowhead Game Studios tarafından geliştirilen işbirliği odaklı nişancı aksiyon oyunu Helldivers 2 için heyecan verici bir güncelleme yolda.