-->
PQube, Bu Yıl PC’ye Gelecek Olan Bilimkurgu Boss-Rush Oyunu ‘NanoApostle’ için 18Light ile İşbirliği Yapıyor!

NanoApostle’ 2024 yılında PC’ye gelen karanlık bir bilim kurgu boss rush oyunudur!

25.01.2024 | ulasufuk

‘NanoApostle’ 2024 yılında PC’ye gelen karanlık bir bilim kurgu boss rush oyunudur! Yoğun tepki tabanlı savaş ve benzersiz bir “Yıkım Noktası” sistemi ile, çok gizli bir tesisten kaçmak için çarpık sibernetik deneylere karşı savaşırken ölümcül nanomakinelerle güçlendirilmiş bir çocuk olan Anita’yı oynuyorsunuz.

***Bu karanlık bilim kurgu boss rush oyununda vahşi boss’ları alt edin!

Acımasız Düşmanlara Karşı Savaşın: Düşmanlarınızın acımasızca infaz edilmesiyle sonuçlanan vahşi karşılaşmalarda baltalı mekanikler, ateş kusan devler ve psikokinetik dehşetlerle yüzleşin.
Gelişen Çok Aşamalı Savaşlar: Tehdit edildiklerinde, yıkıcı biyo-silahlar daha vahşi hale gelmelerine neden olan ve saldırılarını artırmak için genellikle ortamları çarpıtan bir arıza emniyetine sahiptir.
Bir Silahtan Daha Fazlası: Anita ve Apostle arasındaki simbiyotik ilişki, ona Sıyrılma, Savuşturma, bir dizi Kesici Saldırı ve ölümcül bir Mermi gibi çok sayıda yetenek kazandırır.
Yıkım Noktası Sisteminde Ustalaşın: ‘Yıkım Noktaları’ olarak bilinen yapısal zayıflıkları belirlemek için Apostle’ın nanitlerini kullanın ve yıkıcı darbeler indirmek için rakibinizin zayıflıklarından yararlanın.
Becerileri Deneyin: Savaş ve meydan okuma aşamalarında beceri puanları kazanın. İster taktiksel ister pervasız bir yaklaşımı tercih edin, tarzınıza uygun benzersiz beceri kombinasyonları oluşturun.
Meydan Okumaya Hazır Olun: Meydan Okuma Sisteminde minyon ordularını yenmekten parkur mücadelelerinde el becerisi göstermeye kadar çeşitli görevleri tamamlayarak beceri puanları kazanın.
‘NanoApostle’ 2024 yılında PC’de yayınlanacak. Gelecek duyurular için bizi izlemeye devam edin!

ANITA AND THE APOSTLE
Anita 10 yaşında bir kız çocuğu, enstitünün gen bankasından rastgele seçilmiş, deneysel prosedürler sonucu doğmuş bir klon. Bilinmeyen nedenlerden ötürü Anita, “Havari” nanitleriyle başarılı bir şekilde bağ kurabilen tek insandır. Tesise nasıl geldiğine dair hiçbir anısı olmayan Anita, Havari ile simbiyotik olarak yaşamaktadır ve bağlandığı sırada Havari’ye “Xiao Hei” adını vermiştir.

Havari, yapay zeka ile donatılmış taktiksel bir nanomakinedir. “Nano Havari Projesi “nin 89. ürünüdür ve savaşta öncü bir rol oynamaktadır. Yüzeyde sadece zayıf bir dil işlevine sahiptir ve çok az duygu gösterir, ancak Anita’ya karşı çok korumacıdır. Konukçusunu korumak bir Havari’nin en önemli önceliğidir.

TESİS & WENNY
Karanlık bir araştırma tesisinin derinliklerinde, deneysel prosedürlerden doğan bir kız olan Anita’ya ‘Apostle’ olarak bilinen bilinçli nanomekanik varlık yerleştirilir. Nanit müttefikleriyle birlikte çalışan Anita, kabus gibi hapishanesinden kurtulmanın bir yolunu arama görevinde bir dizi tehlikeli prototip biyolojik silahı yenmek zorundadır.

Anita’nın kuluçka makinesinde uyurken tanıştığı eski bir deney olan Wenny, enstitü hakkında her şeyi bilmektedir ancak geçmişleri henüz ortaya çıkarılmamıştır. Görünüşte Anita’ya çok düşkün olsalar da Havarilere karşı oldukça temkinliler. Bir çıkış yolu ararken Wenny’nin geçmişini ortaya çıkarabilecek misiniz?

‘NanoApostle’ 2024’te Steam’e Geliyor!



Popüler Haberler


EA Sports’un yeni futbol oyunu FC 25 için heyecan verici bir iş birliği duyurusu geldi.


CD Projekt RED’in merakla beklenen oyunu Cyberpunk 2077, üç yıl sonra hala keşfedilmeyi bekleyen ilginç bir easter egg ile gündemde.


Microsoft’un popüler oyun abonelik hizmeti Xbox Game Pass, yeni bir AAA oyunu daha kütüphanesine eklemeye hazırlanıyor.


Sony Interactive Entertainment tarafından yayımlanan ve Arrowhead Game Studios tarafından geliştirilen işbirliği odaklı nişancı aksiyon oyunu Helldivers 2 için heyecan verici bir güncelleme yolda.