-->
Modern Retro Esintili Saçma Sapan Bir Aksiyon Patlatıcısı

Bağımsız yayıncı Ratalaika Games ve Brezilyalı geliştirici lightUP, yeni yıla yakında piyasaya çıkacak olan Witch Rise’ı duyurarak başlamaktan mutluluk duyuyor.

16.01.2024 | ulasufuk

Bağımsız yayıncı Ratalaika Games ve Brezilyalı geliştirici lightUP, yeni yıla yakında piyasaya çıkacak olan Witch Rise’ı duyurarak başlamaktan mutluluk duyuyor. PlayStation 4, PlayStation 5, Microsoft Xbox One, Xbox Series X/S ve Nintendo Switch’te 19 Ocak’ta piyasaya sürülecek olan bu oyun, büyülü bir krallıkta geçen birinci şahıs, gösterişsiz, yalın, saçmalıktan uzak, patlayıcı bir oyun.

Gelecek Geçmiş!

Eski tarz klasiklerden bazılarının hayranları, kendilerine tanıdık gelecek ancak bazı ek zorluklar içeren ve çıtayı yükseltmek için hızlı tempolu bu retro tarzı sunumda kendilerini anımsayabilecek ve ziyafet çekebilecekler!

Yeni bir bakış açısı!

lightUP, “Witch Rise, ilham kaynaklarından biraz farklı olarak, sevimli ve renkli estetiği ve oynanış tarzı ile şiddet içermeyen bir oyun ve diğer oyun tasarımlarıma da yaklaşıyor. Ayrıca Witch Rise’da maksimum HP ve MP’yi artırarak ana karakteri daha güçlü hale getirmeye yardımcı olan bir seviye atlama sistemi de mevcut.”

Karakter Rolü

Ana karakter büyü öğrenen genç bir kızdır, ancak bu becerileri o kadar hızlı kazanır ve büyülerde o kadar iyidir ki, bir zamanlar bu kız gibi olan ancak kendi gücü tarafından bozulan yaşlı bir Cadının dikkatini çeker. Yaşlı Cadı genç çırağı kıskanır ve ona bir büyü yaparak onu küçük bir domuza dönüştürür. Şimdi genç kızın tekrar eski haline dönmenin bir yolunu bulmak için dört sihirli ‘asa’ bulması gerekiyor.

Oynamak İçin Dışarı- Satın Alınacak Şeyler!

Oyunda dört farklı biyom bulunmaktadır. İlk üçü “açık” olduğundan oyuncu bunları tercih ettiği sırayla keşfedebilir. Her biyom farklı manzaralara sahiptir ve zorluk seviyesine göre değişir. Bazı düşmanlar ve engeller her biyom için özeldir ve ayrıca her birinde bir boss vardır. Ayrıca oyuncunun çok kullanışlı eşyalar satın alabileceği dört mağaza (her biyom için bir tane) ve her mağazadan satın alınabilecek bazı benzersiz eşyalar da vardır.

Silahlı Olun – Hazırlıklı olun!

Kılıçlar, yakın dövüş silahları ve büyülü asalar gibi çeşitli silahlar bulunmaktadır. Patronlar oyundaki en büyük ve en zorlu düşmanlardır, bu nedenle aynı yerde çok fazla kalmamak ve etrafta dolaşmak muhtemelen iyi bir fikirdir. Ayrıca saldırmak için doğru zamanı beklemek de kilit noktadır.

Özellik ve Gerçekler

  • Birinci şahıs nişancı oynanışı
  • Ortaçağ fantezisinden ilham alan temalar
  • Dört farklı biyomda seyahat edin
  • 3D bir dünyada geçen sevimli 2D pikselli grafikler
  • Dünyayı keşfedin ve birçok alternatif yol arasından seçim yapın
  • Eşyaları bulun ve seviye atlayın
  • Eski okul sunumu
  • Büyü
  • Güzellikler satın alın!
  • Türlerin ince bir karışımı ama tam bir patlama!
  • Dört farklı biyoma yayılmış 80 oda


Popüler Haberler


EA Sports’un yeni futbol oyunu FC 25 için heyecan verici bir iş birliği duyurusu geldi.


CD Projekt RED’in merakla beklenen oyunu Cyberpunk 2077, üç yıl sonra hala keşfedilmeyi bekleyen ilginç bir easter egg ile gündemde.


Microsoft’un popüler oyun abonelik hizmeti Xbox Game Pass, yeni bir AAA oyunu daha kütüphanesine eklemeye hazırlanıyor.


Sony Interactive Entertainment tarafından yayımlanan ve Arrowhead Game Studios tarafından geliştirilen işbirliği odaklı nişancı aksiyon oyunu Helldivers 2 için heyecan verici bir güncelleme yolda.