-->
Lords of the Fallen için Dev Güncelleme: 80’den Fazla Geliştirme”

Hexworks ekibi, popüler Souls-like oyunu Lords of the Fallen için büyük çaplı bir güncelleme yayınladı.

15.01.2024 | ulasufuk

Hexworks ekibi, popüler Souls-like oyunu Lords of the Fallen için büyük çaplı bir güncelleme yayınladı. Bu dev güncelleme, oyuna tam 80’den fazla geliştirmeyi içeriyor.

Lords of the Fallen, çıkışından sonra sürekli desteklenmeye ve güncellemelere tabi tutuluyor. Yeni 1.1.430 yamasıyla birlikte gelen bu güncelleme, bir dizi savaş sorununu çözerek büyük problemleri ortadan kaldırıyor. Artık oyuncuların karakterleri duvarlardan geçemeyecek ve belirli noktalarda sıkışıp kalmayacak.

Güncelleme, oyun içindeki karakterleri ve düşmanları iyileştirerek daha sağlam bir aksiyon deneyimi sunmayı amaçlıyor. Bu sayede oyunun performansı da artarken, aynı zamanda birkaç takılma ve kilitlenme sorunu da tamamen ortadan kaldırılıyor. Lords of the Fallen, geliştirici ekibin oyunu daha iyi bir deneyim için sürekli olarak güncellediği bir örnek olarak öne çıkıyor.



Popüler Haberler


EA Sports’un yeni futbol oyunu FC 25 için heyecan verici bir iş birliği duyurusu geldi.


CD Projekt RED’in merakla beklenen oyunu Cyberpunk 2077, üç yıl sonra hala keşfedilmeyi bekleyen ilginç bir easter egg ile gündemde.


Microsoft’un popüler oyun abonelik hizmeti Xbox Game Pass, yeni bir AAA oyunu daha kütüphanesine eklemeye hazırlanıyor.


Sony Interactive Entertainment tarafından yayımlanan ve Arrowhead Game Studios tarafından geliştirilen işbirliği odaklı nişancı aksiyon oyunu Helldivers 2 için heyecan verici bir güncelleme yolda.