-->
Hitman: Blood Money Reprisal, Nintendo Switch İçin Çıkış Tarihi Açıklandı!

Feral Interactive ekibinin yayıncılığını üstlendiği Hitman: Blood Money Reprisal için Nintendo Switch çıkış tarihi duyuruldu.

12.01.2024 | ulasufuk

Feral Interactive ekibinin yayıncılığını üstlendiği Hitman: Blood Money Reprisal için Nintendo Switch çıkış tarihi duyuruldu. Oyun, 25 Ocak’ta Nintendo eShop üzerinden 30 dolarlık bir fiyatla oyunculara sunulacak. Şu anda oyunun ön siparişleri, indirimli olarak 25 dolardan alınabiliyor.

Hitman: Blood Money Reprisal, güncellenmiş içeriğiyle birlikte Switch konsoluna geliyor. Oyun, ilk olarak 30 Kasım 2023 tarihinde App Store üzerinden iOS ve Google Play üzerinden Android cihazlar için piyasaya sürülmüştü. Şimdi ise Nintendo Switch kullanıcıları, Ajan 47 olarak büyük bir maceraya atılma şansına sahip olacaklar.

Oyunda, karanlık sırlarla kaplı bir komplo içinde bulunan Ajan 47 olarak, cesur görevleri başarıyla tamamlamaya çalışıyoruz. Gizlilik odaklı bir yapıya sahip olan oyunda, düşmanları dikkat çekmeden etkisiz hale getirebilmek için çeşitli taktikleri kullanmamız gerekiyor. Görevleri başarıyla tamamlayarak sırrı çözmeye ve fark edilmeden kaçmaya çalışacağımız Hitman: Blood Money Reprisal, Nintendo Switch kullanıcılarına heyecan dolu bir oyun deneyimi sunmayı amaçlıyor.

Switch fragmanı



Popüler Haberler


EA Sports’un yeni futbol oyunu FC 25 için heyecan verici bir iş birliği duyurusu geldi.


CD Projekt RED’in merakla beklenen oyunu Cyberpunk 2077, üç yıl sonra hala keşfedilmeyi bekleyen ilginç bir easter egg ile gündemde.


Microsoft’un popüler oyun abonelik hizmeti Xbox Game Pass, yeni bir AAA oyunu daha kütüphanesine eklemeye hazırlanıyor.


Sony Interactive Entertainment tarafından yayımlanan ve Arrowhead Game Studios tarafından geliştirilen işbirliği odaklı nişancı aksiyon oyunu Helldivers 2 için heyecan verici bir güncelleme yolda.