-->
GOG’dan Ücretsiz Oyun: Süre Bitmeden Kütüphanenize Ekleyin

PC oyuncularının favori platformlarından biri olan GOG, şu anda ücretsiz olarak dağıtılan bir oyun sunuyor.

29.01.2024 | ulasufuk

PC oyuncularının favori platformlarından biri olan GOG, şu anda ücretsiz olarak dağıtılan bir oyun sunuyor. Mordheim: City of the Damned adlı sıra tabanlı strateji oyununu GOG kütüphanenize ekleyerek bu fırsattan yararlanabilirsiniz.

Mordheim: City of the Damned, Warhammer evrenine dayanan bir yapıma sahip ve taktiksel ve rol yapma unsurlarını bir araya getiriyor. Oyunda bir ekibin lideri olarak stratejik hamleler yaparak takımınızı güçlendirebilir ve düşmanlarınıza karşı üstünlük sağlayabilirsiniz. Her karakterin farklı yetenekleri ve donanımları olduğundan, taktiklerinizi ve stratejilerinizi buna göre şekillendirebilirsiniz.

– GOG sayfası

Oyunda yer alan karakterleri geliştirme ve güçlendirme fırsatına sahipsiniz. Bunun için çevreyi keşfederek ve kaynaklar toplayarak ekibinizi güçlendirebilirsiniz. Eğer Warhammer evrenine ilgi duyuyorsanız, Mordheim: City of the Damned’a bir şans vermek isteyebilirsiniz.

Bu ücretsiz fırsatı kaçırmamak için GOG platformunu ziyaret edebilir ve oyunu kütüphanenize ekleyebilirsiniz.

Oyun fragmanı 



Popüler Haberler


EA Sports’un yeni futbol oyunu FC 25 için heyecan verici bir iş birliği duyurusu geldi.


CD Projekt RED’in merakla beklenen oyunu Cyberpunk 2077, üç yıl sonra hala keşfedilmeyi bekleyen ilginç bir easter egg ile gündemde.


Microsoft’un popüler oyun abonelik hizmeti Xbox Game Pass, yeni bir AAA oyunu daha kütüphanesine eklemeye hazırlanıyor.


Sony Interactive Entertainment tarafından yayımlanan ve Arrowhead Game Studios tarafından geliştirilen işbirliği odaklı nişancı aksiyon oyunu Helldivers 2 için heyecan verici bir güncelleme yolda.