-->
Fı̇nal Fantasy VII Rebirth’ün Heyecan Verı̇cı̇ Yenı̇ Fragmanı Ünlü Vı̇deo Oyunu Antagonı̇stı̇nı̇ Öne Çıkarıyor

İkonik Karakterler Cloud, Tifa, Aerith ve Barret Unutulmaz Destansı Bir Savaş İçin Nihai Baş Düşmanları Sephiroth ile Yüzleşmek Üzere Bir Araya Geliyor

16.01.2024 | ulasufuk

İkonik Karakterler Cloud, Tifa, Aerith ve Barret Unutulmaz Destansı Bir Savaş İçin Nihai Baş Düşmanları Sephiroth ile Yüzleşmek Üzere Bir Araya Geliyor

SQUARE ENIX® bugün merakla beklenen RPG’si ve The Game Awards tarafından 2024’ün en çok beklenen oyunu olarak taçlandırılan FINAL FANTASY™ VII REBIRTH için yeni bir fragman yayınladı.
“Destined for Rebirth” başlıklı yeni fragman Cloud ve Tifa, Aerith ve Barret gibi yoldaşları ile baş düşmanı Sephiroth arasındaki çatışmayı anlatıyor. Video, birkaç yeni ekran görüntüsü ve oyun içi karakterler ve mekanlar için görsellerle birlikte yayınlanıyor. FINAL FANTASY VII REBIRTH 29 Şubat’ta tüm dünyada sadece PlayStation®5 (PS5®) konsolu için piyasaya çıkıyor.

“Destined for Rebirth” Fragmanını buradan izleyebilirsiniz: https://youtu.be/tUaWUyaeXhs

“Destined for Rebirth”, Sephiroth’un yarattığı gezegeni kapsayan tehdit hakkında yeni ayrıntılar sunmanın yanı sıra, Terror of the Deep boss’una karşı mücadele, Junon töreni ve Nibelheim Olayı gibi epik anların yanı sıra Midgardsormr gibi yeni hayal edilen yaratıklara ve karakterlere ilk bakışları sergiliyor.

Buna ek olarak, yeni varlıklar ve ilgili açıklamaları basın sitesinde mevcut olup, hayranlara ve yeni gelenlere Junon’a ve partiyi Junon ile sahil kasabası Costa Del Sol arasında taşıyan Shinra-8 Gemisine daha yakından bakmalarını sağlıyor. Yeni karakter görselleri esprili kedi şeklindeki robot Cait Sith’i, büyük Moogle atını, Shinra-8 Kaptanı Titov’u ve hayranların favori karakteri Elena’yı sergiliyor. Cait Sith ve Yuffie’nin Sinerji Yetenekleri “Moogle Pinwheel” de dahil olmak üzere dövüş stilleri de keşfediliyor.

The Game Awards’ta 2024’ün “En Çok Beklenen” Oyunu seçilen FINAL FANTASY VII REBIRTH, büyük beğeni toplayan FINAL FANTASY VII remake projesinin yeni hikayesidir. Geniş ve canlı bir gezegende geçen bu bağımsız macerada Cloud, Tifa, Barret, Aerith ve Red XIII distopik Midgar şehrinden öteki dünyaya kaçıyor. Cloud’un geçmişinden gelen ve gezegeni yönetmeye kararlı olan Sephiroth’u avlamak için bu beklenmedik kahramanlar, ruhlu ninja operatörü Yuffie ve esprili, kedi şeklindeki robot Cait Sith gibi yeni yoldaşlarla güçlerini birleştiriyor. Kaderlerinin üstesinden gelmek için bu karakterlere savaşta liderlik edin. Göz kamaştırıcı ayrıntılarla yeniden tasarlanan klasik mekanları keşfedin. Düzinelerce saatlik ödüllendirici yan görevler, şeytan avları, mini oyunlar ve gezegenin insanları ve kültürleriyle ilgili zengin hikayelerle karşılaşın.

FINAL FANTASY VII REBIRTH, üçlemenin ilk oyunu olan ve 2020 yılında dünya çapında oyuncuların ve eleştirmenlerin beğenisini kazanan FINAL FANTASY VII REMAKE’i takip ediyor. Medyadan 20’den fazla mükemmel puan aldıktan ve PlayStation® “Editörün Seçimi” olarak seçildikten sonra FINAL FANTASY VII REMAKE, piyasaya sürüldüğünden bu yana dünya çapında 7 milyondan fazla sevkiyat ve dijital satışı aşarak SQUARE ENIX tarihinde PlayStation® platformunda en çok satan dijital sürüm oldu.



Popüler Haberler


EA Sports’un yeni futbol oyunu FC 25 için heyecan verici bir iş birliği duyurusu geldi.


CD Projekt RED’in merakla beklenen oyunu Cyberpunk 2077, üç yıl sonra hala keşfedilmeyi bekleyen ilginç bir easter egg ile gündemde.


Microsoft’un popüler oyun abonelik hizmeti Xbox Game Pass, yeni bir AAA oyunu daha kütüphanesine eklemeye hazırlanıyor.


Sony Interactive Entertainment tarafından yayımlanan ve Arrowhead Game Studios tarafından geliştirilen işbirliği odaklı nişancı aksiyon oyunu Helldivers 2 için heyecan verici bir güncelleme yolda.