-->
D-SMART GO’DAN ÇOCUKLAR İÇİN ÖZEL SEÇKİ: “SÖMESTİR NEŞESİ”

Çocuklar, çizgi film ve çizgi dizileri D-Smart GO’da “Sömestir Neşesi” kategorisinde istedikleri zaman izleyebilecek. 

19.01.2024 | ulasufuk

Çocuklar, çizgi film ve çizgi dizileri D-Smart GO’da “Sömestir Neşesi” kategorisinde istedikleri zaman izleyebilecek. 

D-Smart GO’da birbirinden özel film seçkileri sinemaseverlerle buluşmaya devam ediyor. D-Smart, sömestir döneminde çocukları da düşündü. Çocuklar, birbirinden eğlenceli çizgi film ve dizilere, D-Smart Go’da yer alan “Sömestir Neşesi” kategorisinden ulaşabiliyor.  

Seçkide yer alan film ve seriler ise şöyle: Çocuk Smart kanalındaki; “Mia and Me”, “Sally Bollywood” ve “Looped”, Moonbug kanalında yer alan “Blippi”, “Cocomelon”, “Little Angel”, “Supa Strikas”, “Oddbud”  ve “Gecko’s Garage”, Cartoon Network kanalında yer alan “The Amazing World of Gumball”, “Kral Şakir”, “Teen Titans Go!”, “Looney Tunes Cartoons”, Sinema TV kanalındaki, “Masha And The Bear: Masha’s Songs”, “Dreambuilders”, “Lyle, Lyle, Crocodile”, “Lego Dc Comics Super Heroes: The Flash” ve “Scooby-Doo! Moon Monster Madness”.

D-Smart’ın çocuk kanalları “Çocuk Smart”, “Cartoonito”, “Baby TV”, “Minika GO”,“Minika Çocuk”, “TRT Çocuk”, “Da Vinci”, “Cartoon Network”, “Disney Junior” ve “Moonbug” D-Smart GO’dan da izlenebiliyor. 



Popüler Haberler


EA Sports’un yeni futbol oyunu FC 25 için heyecan verici bir iş birliği duyurusu geldi.


CD Projekt RED’in merakla beklenen oyunu Cyberpunk 2077, üç yıl sonra hala keşfedilmeyi bekleyen ilginç bir easter egg ile gündemde.


Microsoft’un popüler oyun abonelik hizmeti Xbox Game Pass, yeni bir AAA oyunu daha kütüphanesine eklemeye hazırlanıyor.


Sony Interactive Entertainment tarafından yayımlanan ve Arrowhead Game Studios tarafından geliştirilen işbirliği odaklı nişancı aksiyon oyunu Helldivers 2 için heyecan verici bir güncelleme yolda.