-->
Çılgınlığa Daha Yakından Bakın: Alone in the Dark Yeni Fragmanında Gizemli Malikane Derceto’yu Gösteriyor

Emily Hartwood ve Dedektif Edward Carnby ile Derceto Malikanesi’nde unutulmaz bir yolculuğa çıkın.

18.01.2024 | ulasufuk

Emily Hartwood ve Dedektif Edward Carnby ile Derceto Malikanesi’nde unutulmaz bir yolculuğa çıkın. Gıcırdayan her döşeme tahtasının kötücül bir geçmişin fısıltılarıyla yankılandığı bu terk edilmiş konakta, loş koridorlarda uğursuz bir şey gizleniyor…

Bu zor sakinlerden hangisine güvenebilirsiniz? Kim doğruyu söylüyor ve kim gerçek niyetini bir maskenin ardına gizliyor?

Her yankının Derceto’nun perili koridorlarında gizlenen kötücül geçmişin bir parçasını ortaya çıkarabileceği karanlığa doğru bir inişe hazırlanın. Alone in the Dark’ın sırlarını 20 Mart 2024’te PC, Xbox ve PlayStation için satışa sunulduğunda öğrenmeye hazırlanın

Karanlıkta Tek Başına – Genel Bakış
Alone in the Dark, çığır açan orijinaline bir aşk mektubu niteliğinde olup, oyuncuların iki kahramandan birinin gözünden unutulmaz bir hikayeyi deneyimlemesine olanak tanır: Psikolojik Korkunun Güney Gotik ile buluştuğu bu yeniden tasarlanmış klasik hayatta kalma korku oyununda David Harbour (Stranger Things, Hellboy) tarafından canlandırılan Edward Carnby veya Jodie Comer (Free Guy, Killing Eve) tarafından canlandırılan Emily Hartwood olarak oynayın. Çevrenizi keşfedin, canavarlarla savaşın, bulmacaları çözün ve Derceto Malikanesi’nin rahatsız edici gerçeğini ortaya çıkarın.

Mikael Hedberg’in (SOMA, Amnesia: The Dark Descent) etkileyici hikayesi, Guillermo del Toro’nun efsanevi işbirlikçisi Guy Davis’in olağanüstü canavar tasarımı ve efsanevi Jason Köhnen’in akıllardan çıkmayan Doom Jazz melodileri bir araya gelerek ürpertici ve atmosferik bir hayatta kalma korku deneyimi yaratıyor.

Alone in the Dark, Pieces Interactive tarafından İsveç’te geliştiriliyor ve 20 Mart 2024’te PC, Xbox Series S/X ve PlayStation®5’e gelecek.

Alone in the Dark ve Alone in the Dark’ın Dijital Deluxe Sürümü şimdi ön siparişe hazır! Dijital Deluxe Sürümü şunları içerir:
Temel Oyun
Derceto 1992 Kostüm Paketi
Vintage Korku Filtre Paketi
Yönetmenin Yorum Modu



Popüler Haberler


EA Sports’un yeni futbol oyunu FC 25 için heyecan verici bir iş birliği duyurusu geldi.


CD Projekt RED’in merakla beklenen oyunu Cyberpunk 2077, üç yıl sonra hala keşfedilmeyi bekleyen ilginç bir easter egg ile gündemde.


Microsoft’un popüler oyun abonelik hizmeti Xbox Game Pass, yeni bir AAA oyunu daha kütüphanesine eklemeye hazırlanıyor.


Sony Interactive Entertainment tarafından yayımlanan ve Arrowhead Game Studios tarafından geliştirilen işbirliği odaklı nişancı aksiyon oyunu Helldivers 2 için heyecan verici bir güncelleme yolda.