-->
Warhammer Age of Sigmar: Realms of Ruin’in yeni DLC’sinde Yndrasta’nın kudretini ve Gobsprakk’ın yıkıcı gücünü Ghur diyarında serbest bırakın.

Ultimate Edition’ı satın alan oyuncular, Stormcast Eternals ve Orruk Kruleboyz ordularına liderlik etmeleri için her iki DLC kahramanına da sahip olacaklar.

11.12.2023 | ulasufuk

Ultimate Edition’ı satın alan oyuncular, Stormcast Eternals ve Orruk Kruleboyz ordularına liderlik etmeleri için her iki DLC kahramanına da sahip olacaklar.

Varlıklar burada

Frontier Developments (‘Frontier’) bugün Warhammer Age of Sigmar: Realms of Ruin oyuncularını iki Kahraman DLC’sinin lansmanıyla cephaneliklerine güçlü yeni kahramanlar eklemeye davet ediyor. Çok güçlü Stormcast Eternals şampiyonu Yndrasta, The Celestial Spear ve kurnaz Orruk Kruleboyz şamanı Gobsprakk, The Mouth of Mork, bugünden itibaren Steam ve Epic Games Store üzerinden PC, PlayStation® 5 ve Xbox Series X|S için satışa sunulacak. Her bir Kahraman DLC’si ayrı olarak £3.99/$4.99/€4.99 karşılığında ve paket halinde £6.99/$8.99/€8.99 karşılığında satışa sunulacak.

Her iki DLC parçası da Stormcast Eternals Lord-Celestant veya Gnashtoof’taki Orruk Kruleboyz Killaboss’un yerine ordu yüklemesine dönüştürülebilen yeni bir oynanabilir Age of Sigmar kahramanı sunuyor. Bu kahramanlar Çatışma, Çok Oyunculu ve Fetih Modunda kullanılabilir ve Canavarlar Diyarının kontrolü için yarışan her iki gruba da yeni stratejik seçenekler sunar.

Warhammer Age of Sigmar: Realms of Ruin – Yndrasta, Göksel Mızrak. Yndrasta’nın pasif yeteneği ‘Göz Kamaştırıcı Parlaklık’, bir yeteneği kullandıktan sonra yakındaki müttefiklere anında iyileşme ve hareket hızı bonusu sağlarken, ‘Avcı Hücumu’ onu düşmanlara çarpmadan önce gökyüzüne fırlatır, hasar verir ve kavgaya yakalanan herkesi sersemletir. Efsanevi mızrağı Thengavar, bir yere fırlatılabilir ve anında hasar vermenin yanı sıra Sigmar’ın öfkesini çağırarak bölgedeki müttefiklerin yakın dövüş hızını artırır.

Warhammer Age of Sigmar: Realms of Ruin – Gobsprakk, Mork’un Ağzı, Orruk Kruleboyz’un ilk uçan birimi olan ve Corpse-Rippa Vulcha’sı Killabeak’in tepesinden dehşet saçabilen Gobsprakk’ı tanıtıyor. Pasif yeteneği ‘Mork’un Ağzı’ müttefiklere gelişmiş hareket ve yakın dövüş hızı sağlarken, Gobsprakk çatışmada olmadığı sürece bekleme sürelerini azaltır. Bu arada ‘Rippa Screech’ aktif yeteneği, bineğinin gücünü açığa çıkararak düşmanlara bir hasar konisi ve altında bir AoE etkisi hedefleyerek düşmanları ortaya çıkarır, susturur ve zaman içinde hasar verir.

Bu güçlü yeni kahramanlar, Realms of Ruin’in kapsamlı Harita Düzenleyicisinde oluşturulan dioramalarda da poz verebilir, oyuncular kendi paylaşılabilir oyun haritalarını şekillendirebilir ve savaşın tüm vahşetini gösteren sahneler oluşturabilir.

Warhammer Age of Sigmar: Realms of Ruin dijital olarak Steam ve Epic Games Store, PlayStation® 5 ve Xbox Series X|S üzerinden PC için satışa sunuldu. Ultimate Edition’ın yanı sıra, oyuncular Standart Edition’ı 49,99 £/59,99 $/59,99 € ve Deluxe Edition’ı 59,99 £/69,99 $/69,99 € tavsiye edilen perakende satış fiyatıyla satın alabilirler. Warhammer Age of Sigmar: Realms of Ruin’in fiziksel sürümü ise 27 Şubat 2024 tarihinde yalnızca PlayStation® 5 ve Xbox Series X|S için piyasaya sürülecek ve her iki Hero DLC’sini de içerecek.

Her iki Kahraman DLC’si de önerilen perakende satış fiyatı 64,99 £/74,99 $/74,99 € olan Warhammer Age of Sigmar: Realms of Ruin – Ultimate Edition ile birlikte sunulacak. Her bir Kahraman DLC’si ayrıca £3.99/$4.99/€4.99 karşılığında ayrı olarak ve £6.99/$8.99/€8.99 karşılığında bir paketin parçası olarak satışa sunulacak ve oynamak için temel oyunun bir kopyasını gerektirecektir.



Popüler Haberler


EA Sports’un yeni futbol oyunu FC 25 için heyecan verici bir iş birliği duyurusu geldi.


CD Projekt RED’in merakla beklenen oyunu Cyberpunk 2077, üç yıl sonra hala keşfedilmeyi bekleyen ilginç bir easter egg ile gündemde.


Microsoft’un popüler oyun abonelik hizmeti Xbox Game Pass, yeni bir AAA oyunu daha kütüphanesine eklemeye hazırlanıyor.


Sony Interactive Entertainment tarafından yayımlanan ve Arrowhead Game Studios tarafından geliştirilen işbirliği odaklı nişancı aksiyon oyunu Helldivers 2 için heyecan verici bir güncelleme yolda.