-->
Taora’da benzersiz bir sanat tarzıyla zombi kıyametinde hayatta kalmak için üretin ve inşa edin!

Taora : Survival’ın ÜCRETSİZ önsöz sürümü artık Steam’de!

10.12.2023 | ulasufuk

Taora : Survival’ın ÜCRETSİZ önsöz sürümü artık Steam’de!


Taora, benzersiz karakter oluşturma ve işçiliğe sahip bir açık dünya hayatta kalma oyunudur. Üssünüzü inşa edin ve yükseltin ve zombi kıyametinde hayatta kalın!

🧟 BU OYUN HAKKINDA 🧟‍♀️


Taora, zombilerin istila ettiği bir adadır ve keşfedilecek ve yağmalanacak birçok yer barındırır.

Üssünüzü inşa edebilir, teçhizatınızı üretebilir ve yükseltebilir, birçok benzersiz yeri keşfedebilir, malzemeleri veya teçhizatları yağmalayabilirsiniz … Aracınızı ihtiyaçlarınıza uyacak şekilde yükseltebilirsiniz.

Karakterlerinizin becerilerini, elektronikleri kesmek, kırık şeyleri onarmak, yaralıları iyileştirmek veya zombilerle savaşmak gibi farklı koşullara uyacak şekilde yükseltin.

İşçilik, üs inşası vb. için gerekli malzemeleri yağmalayın.

Taora’da kullanabileceğiniz birçok araç var.

Sizi gerçek bir hayatta kalan yapan dişlilerinizi, araçlarınızı, silahlarınızı, zırhlarınızı üretebilir ve yükseltebilirsiniz.

Aracınıza atlayabilir ve Taora’daki eşsiz yerleri keşfedebilirsiniz.

Taora’da hayatta kalmak için üssünüzü inşa etmek önemlidir. Ganimet ve silahlarınızı üssünüzde depolayabilir, silahlarınızı, araçlarınızı ve hayatta kalanlarınızı geliştirmenize yardımcı olacak çeşitli araçlar veya masalar inşa edebilirsiniz.

Karakterinizi farklı yönlerden geliştirin, zombi ordularını öldürmek için bir asker veya alet üretebilen, tuzakları etkisiz hale getirebilen, kasaların kilidini açabilen bir tamirci olabilirler…



Popüler Haberler


EA Sports’un yeni futbol oyunu FC 25 için heyecan verici bir iş birliği duyurusu geldi.


CD Projekt RED’in merakla beklenen oyunu Cyberpunk 2077, üç yıl sonra hala keşfedilmeyi bekleyen ilginç bir easter egg ile gündemde.


Microsoft’un popüler oyun abonelik hizmeti Xbox Game Pass, yeni bir AAA oyunu daha kütüphanesine eklemeye hazırlanıyor.


Sony Interactive Entertainment tarafından yayımlanan ve Arrowhead Game Studios tarafından geliştirilen işbirliği odaklı nişancı aksiyon oyunu Helldivers 2 için heyecan verici bir güncelleme yolda.