-->
Street Fighter™ 6 Bugünden İtibaren 18 Karakter İçin Yepyeni Kıyafetler Getiriyor!

Bunu beklediğinizi biliyoruz… Bugün, Street Fighter 6 tüm platformlarda Kıyafet 3’ü tanıttı ve oyuncuların sokaklara şık bir şekilde çıkabilmeleri için 18 karaktere çarpıcı yeni görünümler getirdi.

01.12.2023 | ulasufuk

Bunu beklediğinizi biliyoruz… Bugün, Street Fighter 6 tüm platformlarda Kıyafet 3’ü tanıttı ve oyuncuların sokaklara şık bir şekilde çıkabilmeleri için 18 karaktere çarpıcı yeni görünümler getirdi. Dee Jay’in dans salonundan ilham alan kıyafeti, Juri’nin rahat tulumu, Marisa’nın sevimli gelinliği veya diğer göz alıcı tasarımlardan herhangi biri olsun, oyuncular yeni kıyafetlerini PlayStation®5, PlayStation®4, Xbox Series X|S ve Steam üzerinden PC’de gösterebilirler.

Bugün eklenen yenilikçi bir özellik de oyuncuların çevrimiçi maçlar sırasında rakiplerinin kıyafetini ve rengini seçmelerine olanak tanıyacak. Bir oyuncu kıyafete ve renge sahip olduğu sürece, rakibinin görünümünü buna göre özelleştirebilecek. Rakibin kıyafete veya renge sahip olması gerekmez ve bu özellik rakibin kendi ekranında gördüklerini etkilemeyecektir.

Her bir Kıyafet 3 300 Dövüşçü Parası karşılığında temin edilebilecek ve mevcut 10 rengin tamamını içerecek. Kıyafet 2’nin aksine, Kıyafet 3 yalnızca satın alınabilir ve Dünya Turu aracılığıyla açılamaz. Tüm Yıl 1 karakterleri – Rashid, A.K.I., Ed ve Akuma – için Kıyafet 3, Akuma 2024 İlkbaharında yayınlandığında gelecek.

Outfit 3 Tanıtım Fragmanına göz atmak için lütfen YouTube’u ziyaret edin ve Street Fighter 6 ile ilgili en son varlıklar ve bilgiler için resmi Street Fighter 6 web sitesini ve Capcom Basın Merkezini ziyaret edin.

Ve hepsi bu kadar değil! Bugünden itibaren oyuna eklenecek tonlarca yeni içerik arasında şunlar da yer alıyor:

“Happy Holidays” Fighting Pass ile yeni avatar donanımları, ifadeler, oyuncu unvanları, Game Center’da açılabilen Super Puzzle Fighter II Turbo ve daha fazlası; Buckler’s Boot Camp’te tüm ayrıntıları inceleyin

Yeni “Karikatürize” Meydan Okuma Özelleştirmesi, oyun içi mağazadan Savaşçı Paraları veya Sürücü Biletleri ile satın alınabilir

Yakın zamanda yayınlanan orijinal hip hop soundtrack’i “Street Fighter 6 x NERDS Clothing presents Steel Sessions “dan dört şarkı oyun içi Müzik Çalar’da çalmak üzere ücretsiz olarak edinilebilir:

“Perfect” – Black Soprano Family: Benny the Butcher, Heem, & Rick Hyde

“Blood On Me” – D-Block

“Already Up” – Royce da 5’9″ & Courtney Bell

“Güç” – Grafh

Her zaman popüler olan Baki animesi ile oyuncu unvanı, damga ve fotoğraf çerçevesi de dahil olmak üzere ek ortak içerik – hepsi oyun içinde ücretsiz!

Lige Göre Ayrılmış Turnuvalar artık daha ince gruplara ayrıldı – Çaylak, Demir, Bronz, Gümüş, Altın, Platin, Elmas, Usta ve Efsane – böylece oyuncular rakipleriyle daha yakından eşleşebilir

Özellikle başlangıç ve orta seviye oyuncular için yeni bir “Orta Seviye” sunucusu açılacak

Japon V-tuber Kuzuha’nın sponsor olduğu Kuzuha Kupası turnuvasının (KZHCUP) heyecanını kutlamak için oyuncular giriş yapabilir ve özel hatıra oyuncu unvanlarına, pullara, fotoğraf çerçevelerine ve arka planlara ücretsiz olarak sahip olabilir!

Yeni karakterler Ed ve Akuma, heyecan verici bir e-spor yol haritası ve çok daha fazlası dahil olmak üzere, 1. Yılın geri kalanı için sabırsızlıkla bekleyeceğiniz bir sürü yeni içerik var.



Popüler Haberler


EA Sports’un yeni futbol oyunu FC 25 için heyecan verici bir iş birliği duyurusu geldi.


CD Projekt RED’in merakla beklenen oyunu Cyberpunk 2077, üç yıl sonra hala keşfedilmeyi bekleyen ilginç bir easter egg ile gündemde.


Microsoft’un popüler oyun abonelik hizmeti Xbox Game Pass, yeni bir AAA oyunu daha kütüphanesine eklemeye hazırlanıyor.


Sony Interactive Entertainment tarafından yayımlanan ve Arrowhead Game Studios tarafından geliştirilen işbirliği odaklı nişancı aksiyon oyunu Helldivers 2 için heyecan verici bir güncelleme yolda.