-->
PC ve Konsollara Gelen ‘The Crimson Maid’ Sizi Gerilim, Cinayet Gizemi ve Romantizm Dolu Bir Yolculuğa Çıkarıyor

Bağımsız oyun geliştiricileri GrimTalin ve Darkania Works, ilgi çekici diyaloglar, keşif ve hafif bulmaca çözme üzerine odaklanan muhteşem ve büyüleyici bir macera oyunu olan The Crimson Maid’in ilk bakışını ve Oynanabilir Demo sürümünü duyurmaktan gurur duyuyor.

01.12.2023 | ulasufuk

Bağımsız oyun geliştiricileri GrimTalin ve Darkania Works, ilgi çekici diyaloglar, keşif ve hafif bulmaca çözme üzerine odaklanan muhteşem ve büyüleyici bir macera oyunu olan The Crimson Maid’in ilk bakışını ve Oynanabilir Demo sürümünü duyurmaktan gurur duyuyor. PlayStation® PS5™ ve XBOX® Series X|S’e ek olarak STEAM™ aracılığıyla 2024 yılında PC’de resmi olarak yayınlanması planlanan The Crimson Maid, sizi sadece cinayet gizemi ve romantizmi değil, aynı zamanda doğaüstü dokunuşları da birleştiren heyecan verici bir yolculuğa çıkarıyor.

Kızıl Hizmetçi, eğitim gören genç ve masum bir rahip olan Marius’un hikâyesini anlatıyor; birkaç yıldır ayrı olan başkahraman Marius, ölüme yaklaşan babasına yakın olmak için çocukluğunun geçtiği eve geri döner. Saygıdeğer Leon Rosenthal garip bir hastalığa yakalanmıştır ve yiğit babasının başına gelen bu ilahi lanetin nedenini ortaya çıkarmak en büyük oğlu Marius’a düşmektedir. Amacınız, hasta babası, sert annesi ve bunalmış küçük erkek kardeşiyle yeniden bağlantı kurmak için çocukluk evine dönen Marius’u oynamak. Şaşırtıcı bir şekilde, evinizde ilk görüşte sizi cezbeden ve dikkatinizi başka yöne çeken Irina adında genç ve çekici bir hizmetçi çalışıyor. Ancak filizlenen aşkınız, korkunç bir cinayetin bu soylu ailenin zayıf dengesini sarsmasıyla kısa sürede test edilecektir. Romantizm ve cinayet gizemini bir tutam doğaüstü ile birleştiren bir dönem draması şimdi başlıyor.

The Crimson Maid diyaloglar, keşif ve hafif bulmaca çözme odaklı bir macera oyunudur. Irina ve aile üyelerinizle etkileşime geçerek nasıl hissettiklerini, derin arzularını ve ne saklıyor olabileceklerini keşfedin. İpuçları, isteğe bağlı bulmacalar, yanlış yerleştirilmiş belgeler ve aile ile geçmişine dair içgörüler için malikaneyi ve çevresindeki araziyi karıştırın. Sonunda seçimlerinizle, bunların sonuçlarıyla ve soyunuzun beklenmedik mirasıyla yüzleşirken kendinizi keşfetme yolculuğuna çıkın.



Popüler Haberler


EA Sports’un yeni futbol oyunu FC 25 için heyecan verici bir iş birliği duyurusu geldi.


CD Projekt RED’in merakla beklenen oyunu Cyberpunk 2077, üç yıl sonra hala keşfedilmeyi bekleyen ilginç bir easter egg ile gündemde.


Microsoft’un popüler oyun abonelik hizmeti Xbox Game Pass, yeni bir AAA oyunu daha kütüphanesine eklemeye hazırlanıyor.


Sony Interactive Entertainment tarafından yayımlanan ve Arrowhead Game Studios tarafından geliştirilen işbirliği odaklı nişancı aksiyon oyunu Helldivers 2 için heyecan verici bir güncelleme yolda.