-->
Mythwrecked’de Yapılacak 5 Şey: Ambrosia Adası, 2024 Yazında Geliyor!

Yunan mitlerinin ve efsanelerinin tanrılarına ev sahipliği yapan, güzel ve güneşli Ambrosia Adası’na hoş geldiniz; bu adanın muhteşem kıyılarını yakında çıkacak olan Mythwrecked adlı arkadaş-em-up 3D anlatı macerasında keşfedebilirsiniz.

03.12.2023 | ulasufuk

Yunan mitlerinin ve efsanelerinin tanrılarına ev sahipliği yapan, güzel ve güneşli Ambrosia Adası’na hoş geldiniz; bu adanın muhteşem kıyılarını yakında çıkacak olan Mythwrecked adlı arkadaş-em-up 3D anlatı macerasında keşfedebilirsiniz: Ambrosia Adası! Bugün, Whitethorn Games olarak, BAFTA Ödülü adayları Polygon Treehouse ile birlikte, orada geçireceğiniz süre boyunca kesinlikle kaçırmamanız gereken şeylerin bir rehberini sunmak için buradayız.

Akdeniz’in güzel havası burayı sadece sahilde dinlenmek, kıyıya vuran dalgaları izlemek ve hayatın baskılarına bir mola vermek için mükemmel bir kaçış noktası haline getirse de, yapılacak çok daha fazla şey var – hiçbirini kaçırmak istemeyeceksiniz! İşte tatilinizi eğlenceli ve heyecanlı kılacak en iyi önerilerimiz!

Renkli ve Mistik Yerel Halkla Tanışın

Ambrosia Adası’nın renkli bitki örtüsü ve büyüleyici suları gibi, adada yaşayan Yunan tanrıları da her şekil, renk ve boyutta olabilir. İlk başta utangaç ve şaşkın olsalar da, konaklamanız boyunca onlarla ne kadar çok etkileşime girer ve onlara yardımcı olursanız, arkadaşlıklarınız o kadar güçlenecektir! Ayrıca adanın her tarafına dağılmış çalılarda bulunabilen Ambrosia meyvesinin favori bir hediye olduğunu duyduk, bu yüzden stok yapmayı unutmayın! Ve Poseidon’a “Merhaba!” dediğimizi söyleyin.

Tanrılara Hizmet Edin

Hazır oradayken neden yerel halka yardım etmiyorsunuz? Adada hayat rahatlatıcı olsa da, herkesin ara sıra yardıma ihtiyacı olabilir ve tanrılar cömert ödülleriyle tanınırlar! Onlara yardım ederek ve ilişkilerinizi geliştirerek, yol boyunca size yardımcı olmak için tanrısal güçlerini ödünç vermekten mutluluk duyacaklar – gizli hazineler hakkında bilgi vermekten, en sıcak noktalara sihirli hızlarda ulaşmanıza yardımcı olmaktan ve çok daha fazlası!

Bolca Hazine

Biraz hazine avı olmadan ada olmazdı! Şanslısınız ki Ambrosia, kullanışlı züppe Ambrosidex’inizle ortaya çıkarılmayı bekleyen uzun zamandır unutulmuş hazinelerle dolu! En gizli sırları bile bulmak için ihtiyaç duyacağınız araçları size sağlayacak olan Ambrosidex’inizi almak için adanın heykel kahini Ora’yı ziyaret edin. Keşfederken radar sinyaline çok dikkat edin çünkü bu mistik adada göründüğünden çok daha fazlası var!

Vahşi Tarafta Yaşayın

Ambrosia Adası’nda, başta sevimli ve yemek sever martılarımız olmak üzere çeşitli yaban hayatıyla karşılaşacaksınız. Ve evet, martıları besleyebilirsiniz. Hermes’i ziyaret edin (genellikle rıhtımda, eski paslı deniz uçağının yanında takılır) ve gagalarına bir gülümseme koymak için en sevdikleri ikramlardan bazılarını sizinle paylaşabilir.

Müzikal Bir Cennet

Dinlendirici bir manzaraya sakinleştirici bir müzikten daha iyi eşlik eden bir şey yoktur. Ambrosia Adası’nın dört bir yanına dağılmış karışık kasetleri bulabilirsiniz. Bunları adadaki birçok dinlenme noktasından birinde bulabileceğiniz kasetçalarınıza takın, arkanıza yaslanın ve plajda dinlenirken ya da adanın nefes kesici manzaralarını seyrederken sakinleştirici müziklerin keyfini çıkarın.

Ambrosia’nın Güzelliğine Hayran Kalın

Ambrosia’nın yemyeşil bitki örtüsü ve berrak mavi sularının güzelliği başka hiçbir yerde göremeyeceğiniz türdendir. Gün batımında da gün doğumunda olduğu kadar çarpıcı olan kumlu kıyılarında yürümekten yorulduğunuzda, tarihi kalıntılarını, yükselen şelalesini ve çeşitli gezi yerlerini keşfetmenizi şiddetle tavsiye ederiz. Güneş kremi getirmeyi unutmayın!

Mythwrecked Hakkında: Ambrosia Adası

Mythwrecked sizi, kendini Ambrosia Adası’nın muhteşem kıyılarında mahsur kalmış bulan sırt çantalı gezgin Alex rolünü üstlenmeye davet ediyor. Çevresini keşfetmeye başladığında, yalnız olmadığını keşfediyor – Yunan efsanesinin ve efsanesinin tanrıları adayı dolduruyor! Ancak bir terslik vardır – tanrılar kim olduklarını hatırlayamamaktadır. Eve dönüş yolunu bulmak için ada sakinleriyle arkadaş olmalı ve hafızalarını geri kazanmalarına yardım etmelidir.

Bu doğrusal olmayan macerada dinamik adayı keşfedin ve göksel misafirlerini keşfetmek için hikayesini çözün ve benzersiz bir ilişki mekaniği aracılığıyla tanrılarla arkadaşlıklar kurun. Ne kadar yakın olursanız, tanrısal güçleriyle Alex’e o kadar çok yardım etmeye istekli olurlar. Ambrosia Adası’nın gizemini çözün, tanrıları kurtarın ve Alex’in eve dönüş yolunu bulmasına yardım edin!

Temel Özellikler şunları içerir:

Tanrılar Aramızda: Ares’ten Athena’ya, Hermes’ten Hades’e kadar birçok Tanrı Ambrosia Adası’nı evi olarak görüyor. Ambrosidex ile hepsinin izini sürmek daha kolay, ancak bazılarıyla tanışmak diğerlerinden daha zor olabilir.

Kum Havuzundaki Hazine: Ambrosidex’in radar sinyalini kullanarak adanın dört bir yanına gizlenmiş kayıp tanrısal hazineleri avlayın! Onları gerçek sahiplerine geri vererek anılarını yeniden canlandırın ve adanın kaderi hakkında daha fazla bilgi edinin.

Konuşan Büyücü: Adayı keşfedin, yeni nesneleri ve yerleri inceleyin ve yeni konuşma konularının kilidini açmak için başkalarıyla konuşun. Belki bazı Tanrılar Alex’e macerasında yardımcı olacak bir şey biliyordur, ancak bazı hassas konular siz onların dostluğunu kazanana kadar yasak olabilir.

Yunan Efsanesi: Arkadaşlık, aile ve topluluğun önemi hakkında doğrusal olmayan, duygusal bir hikayeyi deneyimleyin.

Mythwrecked: Ambrosia Adası 2024 yazında Steam üzerinden PC’de ve konsollarda satışa sunulacak.



Popüler Haberler


EA Sports’un yeni futbol oyunu FC 25 için heyecan verici bir iş birliği duyurusu geldi.


CD Projekt RED’in merakla beklenen oyunu Cyberpunk 2077, üç yıl sonra hala keşfedilmeyi bekleyen ilginç bir easter egg ile gündemde.


Microsoft’un popüler oyun abonelik hizmeti Xbox Game Pass, yeni bir AAA oyunu daha kütüphanesine eklemeye hazırlanıyor.


Sony Interactive Entertainment tarafından yayımlanan ve Arrowhead Game Studios tarafından geliştirilen işbirliği odaklı nişancı aksiyon oyunu Helldivers 2 için heyecan verici bir güncelleme yolda.