-->
Kart Tabanlı Kule Savunması Roguelike Guardians of Holme 14 Aralık’ta 1.0 Sürümünü Resmi Olarak Yayınlayacak

Pekin, Çin, 11 Aralık 2023 – MossTech Studio, yayıncı indienova ile işbirliği içinde, Kule Savunma oyunu Guardians of Holme’un yepyeni karakter Horus ve birçok yeni içerikle 14 Aralık’ta 1.0 sürümünü piyasaya süreceğini duyurmaktan heyecan duyuyor.

11.12.2023 | ulasufuk

Pekin, Çin, 11 Aralık 2023 – MossTech Studio, yayıncı indienova ile işbirliği içinde, Kule Savunma oyunu Guardians of Holme’un yepyeni karakter Horus ve birçok yeni içerikle 14 Aralık’ta 1.0 sürümünü piyasaya süreceğini duyurmaktan heyecan duyuyor. Oyun 12,99 EUR | USD olan Erken Erişim taban fiyatını koruyacak ve ilk hafta boyunca %20 indirimle piyasaya sürülecek.

Guardians of Holme, güverte yapımı ve roguelite unsurları içeren bir kule savunma oyunudur. Oyuncular araziyi kendi avantajlarına kullanmalı ve sonsuz düşman dalgalarını püskürtmek için stratejik olarak güçlü tuzaklar yerleştirerek savunma taktikleri oluşturmalıdır. Oyun ilerledikçe, oyuncular yeni tuzak kartları, kalıntılar edinebilir ve mevcut kartları yükselterek destelerini geliştirebilir ve daha zorlu düşmanlarla yüzleşmelerini sağlayabilir.

Tüm Erken Erişim aşaması boyunca, MossTech Studio’daki geliştirme ekibi birçok oyuncudan değerli geri bildirimler aldı. Yeni içeriklerle haftalık güncelleme yapılmasını sağlarken, aynı zamanda oyundaki hataları giderdiler ve kullanıcı arayüzü, kontroller, grafikler ve daha fazlasıyla ilgili çeşitli ayrıntılarda ayarlamalar yaptılar. Ayrıntılı bilgiler Steam’de önceki sürümlere ait güncelleme kayıtlarında bulunabilir. Bu resmi 1.0 güncellemesinde, yeni bir karakter ve daha heyecan verici içerikler sunuluyor!

Yeni Karakter

Horus, Guardians of Holme’de üçüncü kahraman olarak ilk kez sahneye çıkıyor! Krallıkta yüksek rütbeli bir komutan olan Seth’in yoldaşı olarak, askeri birimlere odaklanan güçlü bir desteye sahip. Horus, düşmanları kararlı bir şekilde ezmek için simyanın gücünü kullanarak güçlü Valkyrie’ler ve berserker’lar çağırabilir.

Yeni Kartlar, Beceriler ve Kalıntılar

Resmi sürümde Shield Guard’s Mark, Berserker’s Mark ve Cannon Trap gibi yeni kartlar yer alacak ve savaşlara daha fazla çeşitlilik getirecek. Yeni becerilerin ve kalıntıların farklı karakterlerle birleşimi tamamen yeni bir oyun deneyimi sunacak.

Dengeleme Ayarlamaları

EA aşamasındaki oyuncu geri bildirimlerine dayanarak, tuzakların, kalıntıların ve becerilerin hasar ve etkilerinde çok sayıda ayarlama yaptık. Genel geri bildirimlere göre az kullanılan bazı tuzakları güçlendirerek oyuncuların daha fazla inşa yolu keşfetmesini sağladık. Aynı zamanda, bazı seviyelerin harita tasarımını kapsamlı bir şekilde optimize ederek oyunu daha keyifli ve zorlu hale getirdik.

Temel Özellikler

Farklı türlerde canavarlar ve güçlü Boss’lar size havadan ve yerden saldırıyor.

Taktiklerinizi değişen araziye ve düşman türlerine göre uyarlayın.

Mükemmel desteyi oluşturmak için farklı kalıntılardan yararlanın ve stratejiler oluşturun.

Sonsuz canavar dalgalarını püskürtmek için totemler yerleştirin, tuzaklar kurun, muhafızlar çağırın ve büyüler yapın.

Oyunu duraklatın veya hızlandırın ve zorlukların üstesinden gelmek için en iyi taktikleri uygulayın.

Kahraman yeteneklerini ve yeni tuzakları kademeli olarak açıp yükselterek stratejilerinizi genişletin.

Her kahraman benzersiz yetenekler, kabiliyetler ve kartlar sunar.

Zorluk sürekli artıyor! Gerçek bir kabusa hazır mısınız?



Popüler Haberler


EA Sports’un yeni futbol oyunu FC 25 için heyecan verici bir iş birliği duyurusu geldi.


CD Projekt RED’in merakla beklenen oyunu Cyberpunk 2077, üç yıl sonra hala keşfedilmeyi bekleyen ilginç bir easter egg ile gündemde.


Microsoft’un popüler oyun abonelik hizmeti Xbox Game Pass, yeni bir AAA oyunu daha kütüphanesine eklemeye hazırlanıyor.


Sony Interactive Entertainment tarafından yayımlanan ve Arrowhead Game Studios tarafından geliştirilen işbirliği odaklı nişancı aksiyon oyunu Helldivers 2 için heyecan verici bir güncelleme yolda.