-->
Gün Bugündür! Uzzuzzu My Pet’teki Saçma Turnuvada Elinize Bir Golf Sopası Alın: Golf Dash!

En büyük bağımsız oyun geliştiricilerinden ve yayıncılarından biri olan RedDeer.Games, Uzzuzzu My Pet: Golf Dash’i yayınladı.

02.12.2023 | ulasufuk

En büyük bağımsız oyun geliştiricilerinden ve yayıncılarından biri olan RedDeer.Games, Uzzuzzu My Pet: Golf Dash’i yayınladı. Güney Kore’nin en sevimli evcil hayvanlarının dünyasında geçen bu çılgın golf oyunu şimdi Nintendo eShop’ta!
Uzzuzzu My Pet’i izleyin: Golf Dash Fragmanı

Uzzuzzu Evcil Hayvanım: Golf Dash, oyuncuları hiçbir golf sahasının aynı olmadığı bir dünyaya götürüyor – her biri sürprizlerle ve ilerledikçe artan zorluklarla dolu. Bir golf topu, pizzadan sosise kadar neredeyse her şeyin şeklini alabilir ve gerçekten çılgın bir golfün kapısını açabilir.

Fizik oyuncuların lehine veya aleyhine çalışabilir. Balık yere çarptığında kanat çırpacak, pizza her yan yattığında ezilecek ve sosisli sandviç şaşırtıcı derecede aerodinamik hale gelecektir.

Uzzuzzu Evcil Hayvanım: Golf Dash, en zorlu mücadelelerin bile eğlenceli olmasını ve bazı durumların gülünçlüğünün net bir amacı olmasını sağlayacaktır. En sıra dışı yerlerde golf oynamak (kimya laboratuvarı gibi… bunlardan birinde golf oynayan var mı?), sadece bolca kahkaha değil, aynı zamanda yaratıcı problem çözme patlamaları da sağlar.

Dört tanınmış karakter – yavru Boo, zarif kedi Tara, golden retriever Kung ve küçük İranlı Ta – olmasaydı bu renkli macera asla aynı olmazdı. Oyunculara neredeyse her seviyede bu hayvan dostları eşlik edecek, çünkü onlar nihai golf ustaları.

Yenilmeye hazır 70’ten fazla seviye var. Tuzaklar ve yüksek hızlı kovalamacalar zorluğu adım adım artırıyor.

Oyuncular dev bir basketbol topundan başarıyla kaçabilecek mi ya da arkadaşlarını dev, tehlikeli bir sosisliden koruyabilecek mi?



Popüler Haberler


EA Sports’un yeni futbol oyunu FC 25 için heyecan verici bir iş birliği duyurusu geldi.


CD Projekt RED’in merakla beklenen oyunu Cyberpunk 2077, üç yıl sonra hala keşfedilmeyi bekleyen ilginç bir easter egg ile gündemde.


Microsoft’un popüler oyun abonelik hizmeti Xbox Game Pass, yeni bir AAA oyunu daha kütüphanesine eklemeye hazırlanıyor.


Sony Interactive Entertainment tarafından yayımlanan ve Arrowhead Game Studios tarafından geliştirilen işbirliği odaklı nişancı aksiyon oyunu Helldivers 2 için heyecan verici bir güncelleme yolda.