-->
Dragon Quest Monsters: The Dark Prınce’de Canavar Türünün Efendı̇sı̇ Olun, Bugün Çıkıyor

SQUARE ENIX® bugün DRAGON QUEST MONSTERS serisinin en yeni rol yapma oyunu DRAGON QUEST MONSTERS: The Dark Prince’i piyasaya sürdü.

01.12.2023 | ulasufuk

SQUARE ENIX® bugün DRAGON QUEST MONSTERS serisinin en yeni rol yapma oyunu DRAGON QUEST MONSTERS: The Dark Prince’i piyasaya sürdü. DRAGON QUEST MONSTERS: The Dark Prince, Nintendo Switch™ için özel olarak perakende ve Nintendo® eShop üzerinden dijital olarak tüm dünyada satışa sunuldu.

DRAGON QUEST MONSTERS: The Dark Prince’de Psaro bir Canavar Çobanı olmalı, fokurdayan lav nehirlerinin, gizemli antik kalıntıların ve yükselen pasta kulelerinin beklediği fantastik Nadiria dünyasında canavarları işe almalı ve onlarla birlikte savaşmalıdır. DRAGON QUEST MONSTERS: The Dark Prince, çevrimiçi savaşlar, değişen mevsimler ve yenilenmiş sentez sisteminin yanı sıra savaşmak, asker toplamak ve eğitmek için 500’den fazla benzersiz canavar içeriyor.

Sentez sistemi seriye yeni ve gelişmiş bir biçimde geri dönerek oyunculara kendi doğuştan gelen yetenekleriyle yeni canavar kombinasyonları keşfetme şansı sunuyor. Hayranlar daha sonra canavarlarını iki savaş arenasından birinde test edebilirler – insan dünyası Terrestria’daki Endor Colosseum ve canavar diyarı Nadiria’daki Maulosseum. Canavarların, savaş taktiklerinin, becerilerin, büyülerin, özellik güçlendiricilerin ve aksesuarların doğru kombinasyonunu kullanmak zaferin anahtarıdır.

DRAGON QUEST MONSTERS: The Dark Prince, oyuncuların her bir canavara kesin emirler verebileceği veya partileri için ‘Merhamet Gösterme’ veya ‘İyileştirmeye Odaklan’ gibi genel taktikler belirleyebileceği oyunun stratejik savaşlarına dalmaları için hayranları teşvik ediyor. Sekiz adede kadar canavar ana gruba katılabilir, dört canavar savaşa katılır ve dört canavar da yedekte bekler.

Oyuncular bir DRAGON QUEST MONSTERS “rüya takımı” oluşturduktan sonra, savaşı çevrimiçi hale getirin ve dünyanın dört bir yanından diğer Monster Wranglers’a karşı yarışmak için güçlü canavarlardan oluşan partilere liderlik edin. Seride ilk kez çevrimiçi oyuncular, savaşları otomatik olarak yürütmek için 30 oyuncunun verilerini kullanan devasa yarışmalar olan Quickfire Yarışmalarında yarışabilir. Ayrıca, Dereceli Maçlar, Arkadaş Maçları ve sekiz oyuncuya kadar sadece bir oyuncunun zirveye ulaşana kadar eleme formatında çarpıştığı Çok Oyunculu Turnuvalar da dahil olmak üzere atlamak için çeşitli çevrimiçi savaş modları vardır.

DRAGON QUEST MONSTERS: The Dark Prince Digital Deluxe Edition ayrıca aşağıdaki bonus öğeleri de içerecek:

Köstebek Deliği (‘Gothic Vestment’ kıyafetini içerir): Daha önce arkadaş olduğunuz canavar türleriyle yeniden bir araya gelmek için yeraltına inin. Ayrıca sentezlenmesi çok zor olan canavarları keşfetme fırsatına da sahip olacaksınız.
Koç Joe’nun Zindan Spor Salonu (‘Kekçinin Soygunu’ kıyafetini içerir): Rastgele oluşturulan bu zindanları keşfedin ve güçlü canavar lejyonlarıyla savaşın. Her zindan, oyuncuların partilerini dikkatlice değerlendirmelerini ve inşa etmelerini gerektiren benzersiz gereksinimlerle birlikte gelir. Daha güçlü müttefikler yetiştirmenize yardımcı olacak nadir eşyalar kazanmak için son odada sizi bekleyen patronu alt edin.
Hazine Sandıkları (‘Monstrous Mail’ kıyafetini içerir): Bu gizemli hazine sandıklarını her açtığınızda heyecan verici bir ödül elde edeceksiniz. Ancak, sandığı tekrar açıp listedeki bir sonraki heyecan verici ödülü elde edebilmek için bir süre beklemeniz gerekecek! Onları açmaya devam edin ve gerçekten çok cazip eşyalara sahip olmanız garanti!
Bordo Gotik Yelek (Kozmetik eşya)
Savaşçı Yüzüğü x1
Beastie Bites x10

DRAGON QUEST MONSTERS: The Dark Prince Standart ve Deluxe Sürümleri artık Nintendo Switch’te fiziksel ve dijital formatlarda mevcut.



Popüler Haberler


EA Sports’un yeni futbol oyunu FC 25 için heyecan verici bir iş birliği duyurusu geldi.


CD Projekt RED’in merakla beklenen oyunu Cyberpunk 2077, üç yıl sonra hala keşfedilmeyi bekleyen ilginç bir easter egg ile gündemde.


Microsoft’un popüler oyun abonelik hizmeti Xbox Game Pass, yeni bir AAA oyunu daha kütüphanesine eklemeye hazırlanıyor.


Sony Interactive Entertainment tarafından yayımlanan ve Arrowhead Game Studios tarafından geliştirilen işbirliği odaklı nişancı aksiyon oyunu Helldivers 2 için heyecan verici bir güncelleme yolda.