-->
Wıldshade: Tek Boynuzlu At Şampı̇yonları Satışa Sunuldu

Bitiş çizgisini bir tek boynuzlu at üzerinde geçin!

30.11.2023 | ulasufuk

Bitiş çizgisini bir tek boynuzlu at üzerinde geçin!

Yayıncı NACON ve stüdyo Tivola, Wildshade’in piyasaya sürüldüğünü duyurmaktan memnuniyet duyar: Unicorn Champions’ın çıkışını duyurmaktan mutluluk duyar. Tüm aile için binicilik yarış oyunu artık PlayStation®5, PlayStation®4, Xbox Series X|S, Xbox One ve Nintendo Switch™’te mevcut.

Dünyanın dört bir yanındaki milyonlarca biniciye Wildshade’in fantastik dünyalarını mobil cihazlarda keşfetme şansı verdikten sonra, oyuncular artık bineklerini konsollarda dörtnala koşturabilirler.

Oyuncular bir atın veya tek boynuzlu atın sırtında, 4 oyuncuya kadar arkadaşlarına ve ailelerine karşı tek başlarına veya yerel çok oyunculu olarak vahşi turnuvalara katılıyor. Parkur boyunca binek ve binici zıplayabilir, hızlanabilir ve rakiplerini geçmek için sihirli büyüler kullanabilir.

Her yarışta becerilerinizi yükseltebilir ve daha sonra yeni binekler almak ve yeni aksesuarların kilidini açmak için kullanabileceğiniz puanlar kazanabilirsiniz. Oyuncular 50’ye kadar tek boynuzlu at ve attan oluşan bir ahır geliştirebilir, farklı kürk ve yele renklerine ve işaretlere sahip yeni, benzersiz binekler oluşturmak için onları yetiştirebilirler.

Bitiş çizgisini ilk geçen olmak için hangi fantastik yaratığı yetiştireceksiniz?

Wildshade: Unicorn Champions şimdi PlayStation®5, PlayStation®4, Xbox Series X|S, Xbox One ve Nintendo SwitchTM’de.



Popüler Haberler


EA Sports’un yeni futbol oyunu FC 25 için heyecan verici bir iş birliği duyurusu geldi.


CD Projekt RED’in merakla beklenen oyunu Cyberpunk 2077, üç yıl sonra hala keşfedilmeyi bekleyen ilginç bir easter egg ile gündemde.


Microsoft’un popüler oyun abonelik hizmeti Xbox Game Pass, yeni bir AAA oyunu daha kütüphanesine eklemeye hazırlanıyor.


Sony Interactive Entertainment tarafından yayımlanan ve Arrowhead Game Studios tarafından geliştirilen işbirliği odaklı nişancı aksiyon oyunu Helldivers 2 için heyecan verici bir güncelleme yolda.