-->
Valve, Kazara İlk Left 4 Dead Prototipini Ortaya Çıkardı: Oyun Dünyasını Sarsan Hata!

Steam’in sahibi olan Valve, dikkat çekici bir hata sonucu ilk Left 4 Dead oyununun prototip sürümünü yanlışlıkla yayınladı.

26.11.2023 | ulasufuk

Steam’in sahibi olan Valve, dikkat çekici bir hata sonucu ilk Left 4 Dead oyununun prototip sürümünü yanlışlıkla yayınladı. Bu beklenmedik sürümle birlikte, PC oyuncuları en azından şimdilik bu zombi oyununun prototip versiyonunu deneyimleyebilirler. Oyun dünyasında böylesine sıra dışı bir durum, Valve’ın kazara sergilediği samimi bir yanılgı olarak karşımıza çıkıyor.

Bu sürüm temelde zombili C.S.

Yani, Valve, Counter-Strike 1.6’nın son güncellemesine kazara Left 4 Dead’in “Terror Strike” adlı prototip sürümünü ekledi. Bu beklenmedik durumla karşılaşan PC oyuncuları, bu sürümü nasıl başlatacaklarını ve oynayacaklarını hızla öğrendi.

Left 4 Dead’in bu prototip sürümü, temelde zombili bir Counter-Strike versiyonu gibi düşünülebilir. “Terror Strike”, Counter-Strike ile benzerlik gösteriyor ve oynanış dinamikleri de oldukça yakın. Ancak, bu nedenle Left 4 Dead’in son versiyonu gibi bir deneyim beklememek önemli.

Diğer yandan, Left 4 Dead’in bu prototip sürümünü ilk kez görmüyoruz. Valve, Ocak 2023’te bu haritayı Counter-Strike: Global Offensive’de sızdırmıştı. Dolayısıyla, bu Valve için ikinci bir benzer olay olarak değerlendirilebilir.



Popüler Haberler


EA Sports’un yeni futbol oyunu FC 25 için heyecan verici bir iş birliği duyurusu geldi.


CD Projekt RED’in merakla beklenen oyunu Cyberpunk 2077, üç yıl sonra hala keşfedilmeyi bekleyen ilginç bir easter egg ile gündemde.


Microsoft’un popüler oyun abonelik hizmeti Xbox Game Pass, yeni bir AAA oyunu daha kütüphanesine eklemeye hazırlanıyor.


Sony Interactive Entertainment tarafından yayımlanan ve Arrowhead Game Studios tarafından geliştirilen işbirliği odaklı nişancı aksiyon oyunu Helldivers 2 için heyecan verici bir güncelleme yolda.