-->
The Witcher Destiny 2’nin Muhafızları ile Güçlerini Birleştiriyor!

CD PROJEKT RED ve Bungie’nin Destiny 2’ye The Witcher’dan ilham alan zırh setleri, ifadeler ve daha fazlasını getiren işbirliği, birinci şahıs nişancı oyununun son sezonunun bir parçası olarak artık mevcut.

29.11.2023 | ulasufuk

CD PROJEKT RED ve Bungie’nin Destiny 2’ye The Witcher’dan ilham alan zırh setleri, ifadeler ve daha fazlasını getiren işbirliği, birinci şahıs nişancı oyununun son sezonunun bir parçası olarak artık mevcut.

Anlık görüntü:
Destiny 2’nin bugün başlayacak olan son sezonu, CD PROJEKT RED’in The Witcher’ından esinlenen bir koleksiyonu oyuna getirecek.
Cadılardan ilham alan zırh setleri, bir Kuzgun, bir Hayalet kostümü, bir ifade ve daha fazlası artık Eververse mağazasında mevcut.
Bu eşyalar oyuncular tarafından Dilek Sezonu boyunca edinilebilir.

Makalenin tamamı:

28 Kasım’dan itibaren Destiny 2’nin Dilek Sezonu başlıyor ve Rivialı Geralt’ın maceralarından ilham alan yeni bir eşya koleksiyonu getiriyor. Bunların arasında her sınıf için yeni bir zırh seti bulunuyor: Avcılar için Beyaz Kurt, Büyücüler için Hexer ve Titanlar için Kaer Morhen. Her set, ortaya çıktığı karanlık fantezi ortamından aldığı ilhamı yansıtacak şekilde özenle hazırlandı. Ayrıca oyuncular yeni bir gemi olan Wolven Storm’un yanı sıra Cadıcılardan ilham alan Glagolitik yazılara sahip bir Roach-VGH Sparrow, yan tarafına bağlı bir Vex kafatası ve Cadıcı işareti Igni’den modellenmiş bir itici efekti edinebilirler.

Ek aksesuarlar arasında oyunculara maceraları sırasında eşlik eden ve yardımcı olan Hayalet için yeni bir Kurt Okulu görünümü de yer alıyor. The Witcher 3: Wild Hunt’ın açılış sahnelerinin hayranları, Muhafızların kendilerini Geralt’ın artık ikonikleşmiş pozuna saygı duruşunda bulunan holografik bir küvete indirmelerine olanak tanıyan yeni bir “Küvet Zamanı” ifadesi de bulacaklar. Yeni zırh setleri, gemi, ifade ve daha fazlası Destiny 2’nin Eververse mağazasında keşfedilebilir. CD PROJEKT RED’in The Witcher oyunlarından esinlenen eşyalar Dilek Sezonu’nun bir parçası olarak Destiny 2’de mevcut. Eşyalar ve stüdyolar arasındaki işbirliği hakkında daha fazla bilgiyi oyunun resmi web sitesinde bulabilirsiniz.



Popüler Haberler


EA Sports’un yeni futbol oyunu FC 25 için heyecan verici bir iş birliği duyurusu geldi.


CD Projekt RED’in merakla beklenen oyunu Cyberpunk 2077, üç yıl sonra hala keşfedilmeyi bekleyen ilginç bir easter egg ile gündemde.


Microsoft’un popüler oyun abonelik hizmeti Xbox Game Pass, yeni bir AAA oyunu daha kütüphanesine eklemeye hazırlanıyor.


Sony Interactive Entertainment tarafından yayımlanan ve Arrowhead Game Studios tarafından geliştirilen işbirliği odaklı nişancı aksiyon oyunu Helldivers 2 için heyecan verici bir güncelleme yolda.