-->
Suicide Squad: Kill the Justice League içi Heyecan Verici Hikaye ve Oynanış Görüntüleri

Warner Bros. Games ve Rocksteady Studios, Suicide Squad Kill the Justice League için içeriği detaylı bir şekilde tanıtan özel bir “Suicide Squad Insider” videosunu yayınladı.

17.11.2023 | ulasufuk

Warner Bros. Games ve Rocksteady Studios, Suicide Squad Kill the Justice League için içeriği detaylı bir şekilde tanıtan özel bir “Suicide Squad Insider” videosunu yayınladı. İlk bölümde, Rocksteady Studios ekibi samimi bir şekilde ana hikayeyi ele alıyor, Suicide Squad’ın geçiş mekaniklerini derinlemesine inceliyor ve bizi Metropolis dünyasına özel bir bakışla tanıştırıyor.

Farklı bölümler de gelmeye hazırlanıyor

Oyunun ilk bölümüyle birlikte, hikaye ve oynanış detaylarına odaklanılarak başlanıyor. İlerleyen zamanda daha fazla bölümün eklenmesi planlanıyor. Suicide Squad: Kill the Justice League, PlayStation 5, Xbox Series, ve PC için (Steam ve Epic Games Store üzerinden) 2 Şubat 2024 tarihinde piyasaya sürülecek.

Bu aksiyon-macera oyunu, eleştirmenler tarafından övgüyle karşılanan Batman: Arkham serisinin geliştiricileri olan Rocksteady Studios tarafından geliştirilen bir üçüncü şahıs nişancı deneyimi sunmayı hedefliyor.

Söz konusu video

Ön sipariş



Popüler Haberler


EA Sports’un yeni futbol oyunu FC 25 için heyecan verici bir iş birliği duyurusu geldi.


CD Projekt RED’in merakla beklenen oyunu Cyberpunk 2077, üç yıl sonra hala keşfedilmeyi bekleyen ilginç bir easter egg ile gündemde.


Microsoft’un popüler oyun abonelik hizmeti Xbox Game Pass, yeni bir AAA oyunu daha kütüphanesine eklemeye hazırlanıyor.


Sony Interactive Entertainment tarafından yayımlanan ve Arrowhead Game Studios tarafından geliştirilen işbirliği odaklı nişancı aksiyon oyunu Helldivers 2 için heyecan verici bir güncelleme yolda.