-->
Sonic & Chill Klasik SEGA Müziklerini Vaporwave Estetiğiyle Buluşturuyor

GameChops uzun soluklu “& Chill” serisine Funk Fiction’ın Sonic the Hedgehog’a RnB, chill house ve vapor funk yorumuyla devam ediyor, dijital olarak ve yakında plak olarak satışa sunulacak

04.11.2023 | ulasufuk

GameChops uzun soluklu “& Chill” serisine Funk Fiction’ın Sonic the Hedgehog’a RnB, chill house ve vapor funk yorumuyla devam ediyor, dijital olarak ve yakında plak olarak satışa sunulacak

GameChops ve sanatçı Funk Fiction, Sonic the Hedgehog serisine yıllar süren bir aşk mektubu olan Sonic & Chill’i sunmaktan mutluluk duyuyor. GameChops, hayranların en sevdiği “& Chill” albüm serisiyle dünya çapında tanınıyor ve oyun dünyasının en büyük serilerini rahatlamak, gevşemek ve çalışmak için remiksliyor. Funk Fiction bir besteci (No Straight Roads, Omega Strikers, Cytus II) ve funk, hip hop ve daha pek çok unsurla harmanlanmış elektronik atmosferler yaratma konusundaki titizliğiyle tanınan bir yapımcı. Sonic & Chill, “Marble Zone” ve “Chemical Plant Zone” gibi klasiklerin yanı sıra serinin geçmişinden 14 parça içeriyor. Lansman fragmanını yukarıda izleyebileceğiniz albüm bugün tüm dijital mağazalarda ve yayın platformlarında satışa sunulurken, fiziksel plak baskısı da önümüzdeki aylarda satışa sunulacak:

Sonic & Chill benim Sonic’e, Sega’ya ve Sonic hayranlarına yazdığım bir aşk mektubu” diyor Funk Fiction. “Mırıldandığım ilk melodiler ‘Marble Zone’ ve ‘Green Hill Zone’ idi ve o zamandan beri Sonic müziği müzikal kimliğimin şekillenmesinde ayrılmaz bir rol oynadı. Orijinallerin yüksek enerjili sound’unu daha sakin bir tarza dönüştürmek için Jamiroquai, Sade, Yuzo Koshiro, Michael Jackson, batı yakası hip-hop, bossa nova, new jack swing, 80’ler ve 90’lar RnB, soul, city pop, acid ve smooth jazz, disko ve klasik house ve 90’lar dansından ilham aldım. Bu farklı etkiler albüm boyunca ‘HiFi Vapor’ olarak tanımlanabilecek genel bir sound’da birleşti. Sonic & Chill gerçekten bir tutku projesi oldu ve Sonic müziğin mirasına ve bestecilerine bir saygı duruşu niteliğindeki bu albümü sunmak bana büyük keyif veriyor.

Sonic & Chill’in tam parça listesi aşağıdaki gibidir:

Chill Zone Act 1 (Sonic the Hedgehog 3)
İstasyon Meydanı’na Hoş Geldiniz (Sonic Adventure)
Mermer Bölge (Sonic the Hedgehog)
Yeşil Tepe Bölgesi (Sonic the Hedgehog)
Comfort Zone (Sonic Mania)
Melek Adası Bölgesi (Sonic the Hedgehog 3)
Kimyasal Tesis Bölgesi (Sonic the Hedgehog 2)
Chill Zone 2. Perde (Sonic the Hedgehog 2)
Petrol Okyanusu Bölgesi (Sonic the Hedgehog 2)
Spring Yard Bölgesi (Sonic the Hedgehog)
Press Garden Zone (Sonic Mania)
Hydrocity Bölgesi (Sonic Mania)
Güneşi Hissedebiliyor musun? (Sonic R)
Dosya Seçimi (Sonic the Hedgehog 3)



Popüler Haberler


EA Sports’un yeni futbol oyunu FC 25 için heyecan verici bir iş birliği duyurusu geldi.


CD Projekt RED’in merakla beklenen oyunu Cyberpunk 2077, üç yıl sonra hala keşfedilmeyi bekleyen ilginç bir easter egg ile gündemde.


Microsoft’un popüler oyun abonelik hizmeti Xbox Game Pass, yeni bir AAA oyunu daha kütüphanesine eklemeye hazırlanıyor.


Sony Interactive Entertainment tarafından yayımlanan ve Arrowhead Game Studios tarafından geliştirilen işbirliği odaklı nişancı aksiyon oyunu Helldivers 2 için heyecan verici bir güncelleme yolda.