-->
Sıra Tabanlı Metroidvania Worldless Bugün PC, Xbox, PlayStation ve Switch’te Çıkıyor

Bence yılın en iyi bağımsız filmlerinden biriyle karşı karşıyayız, üstelik kendi evimizde.” – IGN İspanya

22.11.2023 | ulasufuk

Bence yılın en iyi bağımsız filmlerinden biriyle karşı karşıyayız, üstelik kendi evimizde.” – IGN İspanya

Thunderful, Coatsink ve Noname Studios, 20 Kasım’da PC’de piyasaya sürülmesinin ardından, atmosferik 2D maceraları Worldless’ın bugün Xbox, PlayStation ve Switch’te çıktığını duyurmaktan memnuniyet duyuyor. Worldless metroidvania platform, sıra tabanlı aksiyon savaş ve RPG tarzı geliştirmelerin bir karışımını sunuyor ve bunların hepsi yeni “şimdi çıktı” fragmanında gösteriliyor.

Worldless’ın savaş sistemi tipik olarak sıra tabanlı sistemlerle ilişkilendirilen stratejiyi gerektiriyor, ancak savunma yaparken ve saldırıları birleştirirken başarılı olmak için ustalaşmanız gereken zamanlama tabanlı unsurlar sayesinde gerçek zamanlı bir aksiyon unsuru ekliyor. Karmaşık bir beceri ağacı, savaş karşılaşmalarına yeni katmanlar eklemenin yanı sıra keşfetmeniz için yeni yollar açıyor.

Worldless, cazibelerinin kutuplaştırıcı doğası nedeniyle ebedi bir çatışmaya hapsolmuş varlıklara dayanan yeni doğmuş bir evrende geçiyor. Bu etkileşimler kutupların değiş tokuşuyla sonuçlanabilir, ancak bu süreç çok dengesizdir ve bundan ne gibi yeni sonuçlar çıkabileceğini kim bilebilir…

İlham verici bir müziğe sahip atmosferik, unutulmaz bir ortamın tadını çıkarın ve Worldless’ın daha derin anlamlarına bağlanın. Sırlarla dolu karmaşık alanları keşfedin, düşmanları yok ederken ve yeni olasılıkların kilidini açmak için yükseltme yaparken bunları ortaya çıkarmak için incelik ve akıcı aksiyon kullanın.

Lansmanla ilgili olarak Noname Studios Stüdyo Direktörü David Sanchez şunları söyledi: “Lansman günü nihayet geldiği için çok heyecanlıyız! İnsanların oyun, benzersiz görselleri ve savaş sistemi hakkında ne düşündüklerini görmek için sabırsızlanıyoruz. Özellikle de bilinmeyen düşmanlara, patronlara ve sırlara verilen tepkileri görmek için sabırsızlanıyoruz!”



Popüler Haberler


EA Sports’un yeni futbol oyunu FC 25 için heyecan verici bir iş birliği duyurusu geldi.


CD Projekt RED’in merakla beklenen oyunu Cyberpunk 2077, üç yıl sonra hala keşfedilmeyi bekleyen ilginç bir easter egg ile gündemde.


Microsoft’un popüler oyun abonelik hizmeti Xbox Game Pass, yeni bir AAA oyunu daha kütüphanesine eklemeye hazırlanıyor.


Sony Interactive Entertainment tarafından yayımlanan ve Arrowhead Game Studios tarafından geliştirilen işbirliği odaklı nişancı aksiyon oyunu Helldivers 2 için heyecan verici bir güncelleme yolda.