-->
Sims’e Karşı Yeni Bir Oyuncu: Krafton’un Sürükleyici Simülasyon Oyunu inZOI Tanıtıldı!

PUBG’nin ardındaki geliştirici ekip Krafton, bu sefer hayat simülasyonu oyun türüne farklı bir soluk getirmeye hazırlanıyor.

20.11.2023 | ulasufuk

PUBG’nin ardındaki geliştirici ekip Krafton, bu sefer hayat simülasyonu oyun türüne farklı bir soluk getirmeye hazırlanıyor. The Sims ile tanıdığımız bu keyifli tür, Krafton’un elinden çıkacak yeni yapım InZOI ile heyecan verici bir evrim geçiriyor. Geliştirici, bu oyunuyla hayat simülasyonu alanındaki boşluğu başarıyla doldurmaya aday gözüküyor.

Büyük vaatlerle çıkış yapmaya hazırlanan oyun

Şu anda geliştirme aşamasında olan hayat simülasyonu inZOI, The Sims’e rakip olmaya hazırlanıyor. Oyun, benzer bir temel üzerine kurulu olup oyunculara gerçek hayattaki deneyimleri yaşama fırsatı sunacak. Tanıtım fragmanı, uluslararası oyun fuarı G-STAR 2023’te yayınlandı ve oyunla ilgili beklentiler oldukça yüksek.

InZOI, karakter oluşturma ekranı, ev satın alma, iş bulma, karakterin günlük ihtiyaçlarına karşılama gibi birçok ortak yapıyı içeriyor. Oyunun planları arasında 2024 yılında piyasaya sürülmek var. Ayrıca, dinamik hava ve bir fotoğraf modu gibi özellikler de oyuncuları bekliyor. Fotoğraf modu, çeşitli filtrelerle birlikte keyifli anları ölümsüzleştirme şansı sunacak.

Oynanış içeriğine bakacak olursak



Popüler Haberler


EA Sports’un yeni futbol oyunu FC 25 için heyecan verici bir iş birliği duyurusu geldi.


CD Projekt RED’in merakla beklenen oyunu Cyberpunk 2077, üç yıl sonra hala keşfedilmeyi bekleyen ilginç bir easter egg ile gündemde.


Microsoft’un popüler oyun abonelik hizmeti Xbox Game Pass, yeni bir AAA oyunu daha kütüphanesine eklemeye hazırlanıyor.


Sony Interactive Entertainment tarafından yayımlanan ve Arrowhead Game Studios tarafından geliştirilen işbirliği odaklı nişancı aksiyon oyunu Helldivers 2 için heyecan verici bir güncelleme yolda.