-->
Silahların ve Eşyaların Türküsü: Bobby Ray’in Çevrimiçi Mağazası Jagged Alliance 3’ün 1.3 Yamasıyla Açılıyor

Jagged Alliance 3 sadece bir hafta içinde Xbox ve PlayStation’da piyasaya sürülecek. Ancak bugün, geliştirici Haemimont Games PC sürümü için heyecan verici yeni (ücretsiz) içerikler yayınlıyor.

09.11.2023 | ulasufuk

Jagged Alliance 3 sadece bir hafta içinde Xbox ve PlayStation’da piyasaya sürülecek. Ancak bugün, geliştirici Haemimont Games PC sürümü için heyecan verici yeni (ücretsiz) içerikler yayınlıyor.

Bobby Ray’s Guns and Things’in Grand Chien’de yeni bir iş bölgesine genişlediğini duyurmaktan mutluluk duyuyoruz! Bu, dünyanın en kötü şöhretli çevrimiçi mağazasının artık Jagged Alliance 3’te erişilebilir olduğu anlamına geliyor. Mağaza, peşin ödeme yapabilen paralı asker komutanları için hem yeni hem de kullanılmış çok çeşitli silahlar, mühimmatlar ve profesyonel paralı asker ekipmanları sunuyor. İçiniz rahat olsun, kurşun geçirmez yelek birkaç darbe aldıktan sonra bile etkili kalır*. Bobby Ray’in cesur teslimat ekibi siparişinizi Acani vadisinin batı kıyısındaki herhangi bir limana göndermeye hazır!

Yama 1.3’e ek olarak, Jagged Alliance 3’ün çok önemli bir yönünü vurgulamak istiyoruz: Film Müziği. Sizi bize gözlerinizi – ve kulaklarınızı – ödünç vermeye ve değerli besteci George Strezov’un inanılmaz müziğiyle Jagged Alliance 3 dünyasına nasıl hayat verdiğini keşfetmeye davet ediyoruz.

Konsol Ön Siparişi yayında – %20 tasarruf edin
Büyük beğeni toplayan sıra tabanlı taktik/strateji oyunu Jagged Alliance 3, 16 Kasım’da PlayStation ve Xbox’ta piyasaya sürülecek ve ön sipariş veren ve Grand Chien ulusunu özgürleştirmeye kendini adamış kişilere cazip bir %20 indirim sunacak! Hepsi bu kadar da değil – ön sipariş vererek erken erişim de kazanacaksınız: Jagged Alliance 3, tüm ön siparişler için resmi sürümden 48 saat önce başlıyor.

Jagged Alliance 3, PlayStation 4 ve PlayStation 5’in yanı sıra Xbox One ve Xbox Series S/X’te de mevcut olacak. Çok oyunculu işlevsellik ‘cross-gen’ olacak ve PlayStation 4 oyuncularının PlayStation 5 arkadaşlarıyla ve Xbox One kullanıcılarının Xbox Series S/X’dekilerle güçlerini birleştirmesine olanak tanıyacak. Oyun 16 Kasım’da 59.99 $ / 59.99 € / 49.99 £ tavsiye edilen perakende satış fiyatıyla raflardaki yerini alacak.



Popüler Haberler


EA Sports’un yeni futbol oyunu FC 25 için heyecan verici bir iş birliği duyurusu geldi.


CD Projekt RED’in merakla beklenen oyunu Cyberpunk 2077, üç yıl sonra hala keşfedilmeyi bekleyen ilginç bir easter egg ile gündemde.


Microsoft’un popüler oyun abonelik hizmeti Xbox Game Pass, yeni bir AAA oyunu daha kütüphanesine eklemeye hazırlanıyor.


Sony Interactive Entertainment tarafından yayımlanan ve Arrowhead Game Studios tarafından geliştirilen işbirliği odaklı nişancı aksiyon oyunu Helldivers 2 için heyecan verici bir güncelleme yolda.